·· Presentació ··
  Fòrum amb escriptor  
  Parvulari  
  · contes  
  Cicle inicial  
  · activitats  
     
   
PEDAGÒGIC | BIBLIOTECA | CICLE INICIAL | Activitats

 

  A més de gaudir plegats amb la lectura de contes, quan els diferents grups de cicle inicial van a la biblioteca fan activitats diverses com:
·

La participació en el programa per conèixer la biblioteca i el seu funcionament: "EXPLORADORS DE BIBLIOTECA"

Així parlem de la biblioteca com a servei, de la seva finalitat, de les normes de funcionament i les pautes de comportament.

També fem que s'adonin de la varietat de materials que hi ha a una biblioteca, procurem que diferenciïn els llibres d'imaginació i de coneixements, que coneguin els requisits pel préstec de llibres,...·

La recomanació de llibres i col·leccions·

El préstec de llibres

 

Algunes de les activitats realitzades són els llibres explicats:


MAINÉ, Margarida: DECIS, Anne, Em fa mal la llengua. Ed. Edebé

En Miquel cau i es mossega la llengua, li fa tan de mal i la té tan inflada que no li surten les paraules. Això posa furioses les persones adultes amb qui topa. Sort que una d’elles acaba patint del mateix mal....

 

Els secrets del pirata. ALCANTARA, Ricardo; CAPDEVILA, Roser. La galera

És una col·lecció amb títols diversos en què el protagonista, un pirata viu diverses aventures que contrastem amb la imatge que tenim d’aquest personatge ( té por, és delicat,...)

 

LOPEZ DOMINGUEZ, Xan.” Gago per merenda” Ed. Edebé

Tots els poders del mag Gago no serveixen per a conquerir l’amor de la bruixa Merenda. Gago està molt trist. Però amb perseverància i sense defallir aconseguirà que la seva estimada es converteixi en gat, l’animal preferit de la bruixa i així roman al seu costat.

 

PALOMA, David Una medecina per no plorar Ed. Edebé

El pare i la mare estan amoïnats per la seva filla Marta. Cada dia plora i plora, sense saber què fer per consolar-la. Però un dia la van dur al metge i...

 

Janell Canon Alatorta Ed. Juventud

Alatorta és un escarabat que s’ho passa bé fent escultures amb el menjar que troba, només que a vegades no té temps de menjar perquè un depredador ho fa més ràpid que ell. Aquesta habilitat li servirà per salvar la seva vida i de pas la de les seves noves amigues, les formigues.


Anne Jonas Ulises i Casimir Ed. Zendrera Zariquiey

Les peripècies d’un petit ratolí que descobreix per casualitat la literatura.
Gràcies a ella, l’enorme gat de la casa no se’l menja en quedar bocabadat sentint les històries que el petit ratolí explica.