ASSAIG 2013-2014

DIMECRES de 12h a 13h
DIVENDRES de 12h a 13h

2010-2011
  Homenatge a Carme Castelló

directora de la coral,

amb motiu de la seva jubilació

2009-2010

Ajuntament de Figueres

21 de setembre de 2009

L'Ajuntament de Figueres, amb l'alcalde Santi Vila al capdavant, va homenatjar els membres de la coral del CEIP Sant Pau.
Durant l'acte, l'alcalde va agraïr l'esforç, la dedicació i la bona feina tant dels nens i nenes que formen la coral, com de la seva directora, Carme Castelló i del mestre Pere Puig, el qual realitza l'acompanyament al piano.

En els darrers anys, la coral figuerenca s'ha convertit en un referent en l'àmbit català al guanyar diferents concursos. En els darrers tres anys ha obtingut el primer premi del concurs "Sons i Cançons", organitzat pel Congrés de Cultura Catalana; a més de guanyar en deu de les onze edicions un concurs de nadales organitzat també per la mateixa entitat.
2008-2009

Palau de la Música. Barcelona

Final del Concurs Sons i Cançons

28 de juny de 2009

El passat 28 de juny la coral del col·legi Sant Pau va participar a la final del concurs Sons i Cançons, organitzat per Acció Escolar del Congrés de Cultura Catalana, al Palau de la Música de Barcelona.

La coral va interpretar:
com a cançó obligatòria, Sota de l'Om
com a cançons lliures, La Barca xica i Muntanyes regalades

Va obtenir el PRIMER premi dins el BlocII en el qual participava.

14 de desembre de 2008
Temple de la Sagrada Família
Barcelona
CANTEM EL NADAL
3r Premi Bloc II

El passat 14 desembre de 2008, la nostra coral va participar a la final del concurs Cantem el Nadal, dins la campanya “el país a l’escola”, organitzat per Acció Escolar del Congrés de Cultura Catalana, que va tenir lloc al Temple de la Sagrada Família de Barcelona.

La coral va obtenir el tercer premi.

La trentena de cantaires, dirigits per Carme Castelló i acompanyats al piano per Pere Puig, van interpretar La Cançó del Pobre, com a nadala obligatòria, i com a cançons lliures.

2007-2008

Plaça Josep Pla - Figueres

29 de juny de 2008

L'ajuntament de Figueres va celebrar un acte de reconeixement a les corals del CEIP Sant Pau i de l'IES Ramon Muntaner, després de guanyar el primer premi al Palau de la Música de Barcelona (cadascuna dins la seva categoria), en el concurs Sons i Cançons que organitza el Congrés de Cultura Catalana.

Les corals van oferir un concert a la Plaça Josep Pla de Figueres.

Palau de la Música. Barcelona

Final del Concurs Sons i Cançons

15 de juny de 2008

El passat 15 de juny la coral del col·legi Sant Pau va participar a la final del concurs Sons i Cançons, organitzat per Acció Escolar del Congrés de Cultura Catalana, al Palau de la Música de Barcelona.

La coral va interpretar:
com a cançó obligatòria, Oh Magali
com a cançons lliures, Per tu ploro i El passerell (de Pere Puig)

Va obtenir el PRIMER premi dins el BlocII en el qual participava.

30 de març de 2008

15è aniversaride la coral

Teatre Jardí de Figueres

El 30 de març de 2008, la Coral del CEIP Sant Pau va celebrar el seu 15è aniversari, amb un concert especial amb els excantaires i una Trobada de Corals, al Teatre Jardí de Figueres.
Hi van participar la Coral de l'IES Ramon Muntaner i el Cor de la Universitat de Girona

Monestir de Montserrat

Final del concurs

CANTEM EL NADAL

16 desembre 2007

El passat 16 de desembre de 2007, la nostra coral va participar a la final del concurs Cantem el Nadal, dins la campanya “el país a l’escola”, organitzat per Acció Escolar del Congrés de Cultura Catalana, que va tenir lloc a la basílica de Montserrat.

La coral va obtenir el primer premi, per desè any consecutiu.

La trentena de cantaires, dirigits per Carme Castelló i acompanyats al piano per Pere Puig, van interpretar L'àngel i els pastors, com a nadala obligatòria, i Desperteu-vos i Nadal amb tramuntana com a cançons lliures.

2006-2007

Rambla de Figueres

29 de juny de 2007

L'ajuntament de Figueres va homenatjar la coral del CEIP Sant Pau i la coral de l'IES Ramon Muntaner, després de guanyar el primer premi al Palau de la Música, en el concurs Sons i Cançons que organitza el Congrés de Cultura Catalana.

Les corals van oferir un concert a la Rambla de Figueres.

Palau de la Música. Barcelona

Final del Concurs Sons i Cançons

17 de juny de 2007

El passat 17 de juny la coral del col·legi Sant Pau va participar a la final del concurs Sons i Cançons, organitzat per Acció Escolar del Congrés de Cultura Catalana, al Palau de la Música a Barcelona.

Aquesta edició es va dedicar a la figura de Joan Llongueres, pioner en la introducció de la música a les escoles. Per això les cançons obligatòries de cadascun dels bolcs eren del mestre Llongueres.

La coral va interpretar El general Bum-Bum com a cançó obligatòria i El Rossinyol i El caçador com a cançons lliures.

La coral va obtenir el PRIMER premi dins el BlocII en el qual participava.

La nostra coral va interpretar també El cant de la senyera, dins l'homenatge que es va retre a Josep Espar que, al 1960, va participar en els Fets del Palau de la Música, on un grup d’assistents a la celebració del centenari de Maragall van cantar el prohibit “Cant de la Senyera”.

Recepció de l'Ajuntament de Figueres

Dijous, 18 de gener de 2007

L´Ajuntament de Figueres va retre un homenatge a la brillant i premiada trajectòria de la coral del CEIP Sant Pau. En un acte celebrat al saló de sessions, i davant d’un nombrós grup de persones (entre membres i familiars de la coral i mestres de l´escola) l’alcalde va fer lliurament d’una placa en reconeixement de la trajectòria de la coral i a la seva directora i impulsora, Carme Castelló.

Aquesta última va aprofitar per compartir el premi amb tots els integrants de la coral i família del CEIP Sant Pau que durant més de 14 anys han treballat per tirar endavant aquest projecte.

L’alcalde de Figueres, Joan Armangué, va lloar la trajectòria de la coral al llarg d’aquests anys. La coral ha assolit un gran prestigi en participar cada any en el concurs Sons i Cançons que organitza el Congrés de Cultura Catalana, guanyant el primer premi en diverses edicions. Aquest mateix organisme fa nou anys que organitza un concurs de nadales i la coral ha quedat en primera posició en totes nou ocasions.

Monestir de Montserrat

Final del concurs

CANTEM EL NADAL

16 desembre 2006

El passat 16 de desembre de 2006, la nostra coral va participar a la final del concurs Cantem el Nadal, dins la campanya “el país a l’escola”, organitzat per Acció Escolar del Congrés de Cultura Catalana, que va tenir lloc a la basílica de Montserrat.

La coral va obtenir el primer premi, per novè any consecutiu.

La trentena de cantaires, dirigits per Carme Castelló i acompanyats al piano per Pere Puig, van interpretar El dimoni escuat, com a nadala obligatòria, i Dolces Festes i Joia en el món com a cançons lliures.

2005-2006

Palau de la Música. Barcelona

Final del Concurs Sons i Cançons

11 de juny de 2006

fotos

El passat 11 de juny la coral del col·legi Sant Pau va participar a la final del concurs Sons i Cançons, organitzat per Acció Escolar del Congrés de Cultura Catalana, al Palau de la Música a Barcelona.

La coral va obtenir el tercer premi dins el BlocII en el qual participava.

La Coral estrena uniforme i logo

Monestir de Montserrat

Final del concurs

CANTEM EL NADAL

17 desembre 2005

El passat 17 de desembre de 2005, la coral del col·legi Sant Pau va participar a la final del concurs Cantem el Nadal, dins la campanya “el país a l’escola” organitzat per Acció Escolar del Congrés de Cultura Catalana, que va tenir lloc a l’incomparable marc de la basílica de Montserrat.

La coral va obtenir el primer premi, per vuitè any consecutiu.

Els cantaires, una trentena, d’edats compreses entre els sis i dotze anys, van interpretar El desembre congelat, com a nadala obligatòria, i Dolça cançó de la nit de Nadal i La Nadala del burriquet com a cançons lliures.

2005/2006

2006/2007

2007/2008

2009/2010

Hist˛ria Dades generals InstalĚlacions Organigrama Clauste Consell Escolar alumnes AMPA Sortides Festes Revista Altres Projecte LingŘÝstic Projecte Educatiu Reglament RŔgim Intern  
  .edu Pla estratŔgic Agenda21 Horari Calendari Normativa Material Normativa Activitats
  Normativa Men˙ Informacions Hist˛ria Actuacions Premis Informaciˇ Activitats