ampa
La nostra escola Dintre les aules Album de fotos Ampa Jocs i entreteniments
>>

Què és?

>> Qui és soci de l'ampa?
>> Perquè serveix?
>> Activitats
>> Com podeu participar?
>> L'Ampa es mou!
>> Servei de menjador

 >> El nostre menú de tardor curs 09/10


 


DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES
A:Primera setmana

- Macarrons amb sofregit de carn picada i formatge.

- Filet de panga fregit amb enciam i tomàquet.

- Fruita del temps.

- Mongetes seques amb oli.

- Hamburguesa de vedella amb pastanaga ratllada i olives.

- Iogurt amb sucre

- Escudella amb pasta.

- Pollastre a la cassola o al forn amb verdureta i patates fregides.

- Fruita del temps.

- Arròs a la cassola amb mixta.

- Croquetes de bacallà amb enciam, tomàquet i col lombarda..

- Fruita del temps


- Minestra de verdures.

- Llom al forn amb xampinyons

- Mató amb sucre o mel.

B:Segona setmana

- Arròs amb salsa de tomàquet.

- Truita de patata i carbassó amb enciam i olives.

- Iogurt ensucrat

- Escudella amb pasta.

- Vedella arrebossada amb pastanaga i tomàquet.

- Fruita del temps

- Patata amb mongeta tendra.

- Mandonguilles amb suc.

- Crema catalana

- Espirals o llacets de pasta amb sofregit amb tonyina i formatge ratllat.

- Caçó a la plana amb all i julivert amb enciam i blat de moro.

- Fruita del temps

- Llenties amb sofregit de ceba, tomàquet i botifarretes.

- Pit de pollastre a la planxa amb amanida (barreja d'enciams) i tomàquet.

- Fruita del temps

C:Tercera setmana

- Espaguetis amb sofregit de carn picada i formatge.

- Croquetes de pollastre amb enciam i pastanaga ratllada.

- Fruita del temps.

- Patata amb col-i-flor.

- Vedella rostida amb xampinyons i pastanaguetes.

- Iogurt amb sucre.

- Escudella amb pasta.

- Pit de gall d'indi arrebossat amb patates fregides, enciam i tomàquet.

- Fruita del temps

- Arròs a la cassola amb costella de porc, salsitxa i pollastre.

- Halibut al forn amb enciam i collbarda.

- Fruita del temps

- Cigrons amb oli d'oliva..

- Botifarra de porc a la planxa amb enciam i tomàquet..

- Flam

D: Quarta setmana

- Puré de verdures amb torradetes.

- Xai amb patates xips.

- Iogurt amb sucre.

 

 

 

- Arròs amb salsa de tomàquet.

- Truita de patata i ceba amb amanida (barreja d'enciam) i olives.

- Fruita del temps.

- Escudella amb pasta.

- Llibrets de llom amb pernil dolç i formatge amb enciam i tomàquet.

- Petit suís

 

- Llenties amb carn magre i sofregit.

- Salsitxes o hamburgueses de pollastre amb blat de moro i carbassó arrebossat.

- Fruita del temps

- Fideus a la cassola amb pollastre.

- Calamars a la romana amb enciam i tomàquet.

- Fruita


- En els àpats s'inclou pa i aigua
- Fruita del temps: taronja, mandarina, poma, pera, plàtan, meló i síndria
- El menú de tardor es cuina els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre

CALENDARI MENÚ SETMANAL DEL MENJADOR CURS 09-10




       

SETEMBRE

SETMANA

Dilluns

Dimarts

Dimec.

Dijous

Divend.

Dissab.

Dium.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

A

14

15

16

17

18

19

20

B

21

22

23

24

25

26

27

C

28

29

30

 

     
       

OCTUBRE

SETMANA

Dilluns

Dimarts

Dimec.

Dijous

Divend.

Dissab.

Dium.

 

 

 

 

C

 

 

 

1

2

3

4

D

5

6

7

8

9

10

11

A

12

13

14

15

16

17

18

B

19

20

21

22

23

24

25

C 26 27 28 29 30 31  

NOVEMBRE

SETMANA

Dilluns

Dimarts

Dimec.

Dijous

Divend.

Dissab.

Dium.

 

 

 

 

 

 

 

1

D

2

3

4

5

6

7

8

A

9

10

11

12

13

14

15

B

16

17

18

19

20

21

22

C 23 24 25 26 27 28 29

 

30

 

         

DESEMBRE

SETMANA

Dilluns

Dimarts

Dimec.

Dijous

Divend.

Dissab.

Dium.

D

1

2

3

4

5

6

A

7

8

9

10

11

12

13

B

14

15

16

17

18

19

20

C

21

22

23

24

25

26

27

 

28

29

30

31

 

   

GENER

SETMANA

Dilluns

Dimarts

Dimec.

Dijous

Divend.

Dissab.

Dium.

 

       

1

2

3

A

4

5

6

7

8

9

10

B

11

12

13

14

15

16

17

C

18

19

20

21

22

23

24

D

25

26

27

28

29

30

31

FEBRER

SETMANA

Dilluns

Dimarts

Dimec.

Dijous

Divend.

Dissab.

Dium.

A

1

2

3

4

5

6

7

B

8

9

10

11

12

13

14

C

15

16

17

18

19

20

21

D 22 23 24 25 26 27
28

MARÇ

SETMANA

Dilluns

Dimarts

Dimec.

Dijous

Divend.

Dissab.

Dium.

A

1 2

3

4

5

6

7

B

8

9

10

11

12

13

14

C

15

16

17

18

19

20

21

D

22

23

24

25

26

27

28

 

29

30

31

 

 

   

ABRIL

SETMANA

Dilluns

Dimarts

Dimec.

Dijous

Divend.

Dissab.

Dium.

 

      1

2

3

4

A

5

6

7

8

9

10

11

B

12

13

14

15

16

17

18

C

19

20

21

22

23

24

25

D 26 27 28 29 30    

MAIG

SETMANA

Dilluns

Dimarts

Dimec.

Dijous

Divend.

Dissab.

Dium.

 

 

 

 

 

 

1

2

A

3

4

5

6

7

8

9

B

10

11

12

13

14

15

16

C 17 18 19 20 21 22
23
D 24 25 26 27 28 29
30

A

31

 

 

 

 

 

JUNY

SETMANA

Dilluns

Dimarts

Dimec.

Dijous

Divend.

Dissab.

Dium.

A

1

2

3

4

5

6

B

7

8

9

10

11

12

13

C

14

15

16

17

18

19

20

D 21 22 23 24 25 26 27

 

28

29

30

 

 

 

 

Inici de curs: 14 de setembre
Últim dia de curs: 22 de juny

 

Tots aquests menús han estat planificats per la dietista-nutricionista Mireia Plans Pujals


MENÚ BÀSIC DELS ESMORZARS (servei matí)

DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES

Llet o suc o iogurt

Pa torrat amb mantega i melmelada

Llet o suc o iogurt.

Cereals o galetes

Llet o suc o iogurt.

Pa de motlle amb tomaquet i embotit

Llet o suc o iogurt.

Galetes de xocolata o cereals.

Llet o suc o iogurt.

Magdalenes o cereals.



Tal com es veu a la minuta tots els  menús són equilibrats i  variats. Els cuinen, a la mateixa escola les dues cuineres.

Actualment fan ús del servei molts alumnes per això el menjador funciona en tres torns i  els nens i nenes estan atesos per 10 monitors/monitores.

         


© 2007 Ceip l'Era de Dalt C/Andreu Molera, 5 - 08551 Tona Tel.938870901 email: a8030421@centres.xtec.es