DILLUNS |
DIMARTS |
DIMECRES |
DIJOUS |
DIVENDRES |
A:Primera setmana |
- Macarrons amb sofregit de carn picada i formatge.
- Filet de panga fregit amb enciam i tomàquet.
- Fruita del temps.
|
- Mongetes seques amb oli.
- Hamburguesa de vedella amb pastanaga ratllada i olives.
- Iogurt amb sucre |
- Escudella amb pasta.
- Pollastre a la cassola o al forn amb verdureta i patates fregides.
- Fruita del temps. |
- Arròs a la cassola amb mixta.
- Croquetes de bacallà amb enciam, tomàquet i col lombarda..
- Fruita del temps
|
- Minestra de verdures.
- Llom al forn amb xampinyons
- Mató amb sucre o mel.
|
B:Segona setmana |
- Arròs amb salsa de tomàquet.
- Truita de patata i carbassó amb enciam i olives.
- Iogurt ensucrat
|
- Escudella amb pasta.
- Vedella arrebossada amb pastanaga i tomàquet.
- Fruita del temps |
- Patata amb mongeta tendra.
- Mandonguilles amb suc.
- Crema catalana
|
- Espirals o llacets de pasta amb sofregit amb tonyina i formatge ratllat.
- Caçó a la plana amb all i julivert amb enciam i blat de moro.
- Fruita del temps |
- Llenties amb sofregit de ceba, tomàquet i botifarretes.
- Pit de pollastre a la planxa amb amanida (barreja d'enciams) i tomàquet.
- Fruita del temps |
C:Tercera setmana |
- Espaguetis amb sofregit de carn picada i formatge.
- Croquetes de pollastre amb enciam i pastanaga ratllada.
- Fruita del temps.
|
- Patata amb col-i-flor.
- Vedella rostida amb xampinyons i pastanaguetes.
- Iogurt amb sucre.
|
- Escudella amb pasta.
- Pit de gall d'indi arrebossat amb patates fregides, enciam i tomàquet.
- Fruita del temps
|
- Arròs a la cassola amb costella de porc, salsitxa i pollastre.
- Halibut al forn amb enciam i collbarda.
- Fruita del temps
|
- Cigrons amb oli d'oliva..
- Botifarra de porc a la planxa amb enciam i tomàquet..
- Flam |
D: Quarta setmana
|
- Puré de verdures amb torradetes.
- Xai amb patates xips.
- Iogurt amb sucre.
|
- Arròs amb salsa de tomàquet.
- Truita de patata i ceba amb amanida (barreja d'enciam) i olives.
- Fruita del temps. |
- Escudella amb pasta.
- Llibrets de llom amb pernil dolç i formatge amb enciam i tomàquet.
- Petit suís
|
- Llenties amb carn magre i sofregit.
- Salsitxes o hamburgueses de pollastre amb blat de moro i carbassó arrebossat.
- Fruita del temps |
- Fideus a la cassola amb pollastre.
- Calamars a la romana amb enciam i tomàquet.
- Fruita |