dalt
Inici
Intranet
Bloc (el dia a dia de l'escola)
L'escola
Ubicaciˇ
Curs actual
Agenda d'activitats
Documents de curs
Festes i tradicions
Jornades pedag˛giques
Activitats i sortides
El xiprer. La revista.
Ampa
Informaciˇ
Activitats
Biblioteca.edu
Un tros del teu passat

 

L'ESCOLA

SERVEIS ESCOLARS

Orientaciˇ psicopedag˛gica i logopŔdica. El Centre disposa de servei psicopedag˛gic, logopŔdic i altre personal especialitzat en educaciˇ terapŔutica. EstÓ en coordinaciˇ amb els Equips d'Assessorament Psicopedag˛gic (EAP), el Centre de recursos especialitzats en deficients auditius (CREDA) i deficients visuals(ONCE) i amb el Centre de salut mental infantil i juvenil(CSMIJ)

Atenciˇ i reforš als alumnes amb dificultats d'aprenentatge. L'alumnat rep atenciˇ individualitzada o amb grups redu´ts per personal especialitzat en educaciˇ terapŔutica, aplicant metodologies actives i amb suport informÓtic.

Assessorament a les famÝlies. El professorat tutor i especialista realitza entrevistes peri˛diques segons les necessitats i d'assessorament amb les famÝlies dels nens i nenes. Al final de l'etapa s'orienta a totes les famÝlies del pas a l'Educaciˇ SecundÓria..

Activitats complementÓries. Sˇn organitzades per l'escola i segons els casos amb la col.laboraciˇ de l'AMPA, entre elles: visites culturals, excursions, tert˙lies amb autors dels llibres que l'alumnat ha llegit, sessions d'animaciˇ a la lectura, representacions teatrals, ensenyament de danses, jornades de portes obertes, revisions de salut prŔvia autoritzaciˇ paterna, celebracions de diades, participaciˇ puntual amb diferents campanyes.

Activitats extraescolars (vegeu AMPA)

Servei d'Acollida Matinal (vegeu AMPA)

Servei de Menjador (vegeu AMPA)