ACTIVITAT 4

 


Preparar els aspectes formals de la xerrada

  • El contingut del que expliqueu és molt important, però no ho és menys la manera que tingueu d'explicar-ho.

  • El fet de que l'acompanyeu amb una presentació audiovisual ja li dóna un caire més entretingut i normalment ens dóna seguretat perquè ajuda a no perdre el fil, però heu de tenir molt en compte el vostre llenguatge corporal, el to i el volum i de la veu, la mirada, els moviments de les mans...

  • Prepareu-ho bé. Seria una llàstima que després de tota la feina que heu fet fins ara no tinguessiu un èxit clamorós per una mica de nervis de res.
    A l'apartat de recursos teniu tres documents que us donaran consells molt útils a l'hora d'enfrontar-vos a fer l'exposició oral.

  • Abans de posar-vos a davant dels destinataris, cal que assageu amb un públic amb qui us sentiu més confiats, per exemple davant de la vostra classe, i demaneu que us facin crítiques constructives sobre cadascun dels aspectes que treballeu. Si teniu l'ocasió també és útil gravar-vos en vídeo i analitzar com parleu, com un moveu, etc...

  • I ja esteu preparats...  I ara a triomfar... Molta sort !!!

 

Durant el procés del treball aneu revisant la graella d'avaluació per veure els aspectes que se us valoraran i tingueu-los en compte.

 

            Procés