Enrera
 
Quaderns Virtuals
  Pràctica
2
3
4
5
   
 
 

L'objectiu d'aquesta pràctica és publicar el QV a través d'una pàgina web. També, adquirir les habilitats i els coneixements que permetin l’exportació de QV, que us permetrà fer còpies de seguretat i lliurar a altres professionals de l’ensenyament els vostres treballs.

   
 
Desenvolupament de la pràctica

 

   
Desar el QV com a pàgina html
   
 
  • Aneu a Inici des d'on esteu treballant.
  • Cliqueu l'opció HTML del quadern animals.
   
 
 
  • S'obre la pantalla Generador web QV. Poseu les opcions que mostren la imatge que segueix.
 
 
 
  • Cliqueu Desa pàgina web.
 
 
  • Cliqueu Guardar.
   
 
  Exportació de Quaderns Virtuals
 

Cadascun dels quaderns creats amb l’editor es pot empaquetar en un fitxer comprimit en format .zip, que contindrà el conjunt d’elements multimèdia (imatges, vídeo, àudios...) que fa servir el QV. A més, un fitxer .xml amb el contingut dels fulls, les preguntes i la forma d’avaluar-les.

Amb el procediment d’exportació, podreu desar o baixar un QV des del vostre espai virtual de treball fins al disc dur de l'ordinador. Això us permetrà, per exemple, compartir els vostres QV amb qualsevol professor/a.

En primer lloc, cal clicar al botó representat per la icona del disquet, Exporta, a la dreta del QV que voleu exportar.
 
 

S’obrirà un quadre de diàleg on haureu d’especificar la carpeta o directori de destinació on voleu desar el fitxer .zip, així com el nom d’aquest. Un cop l’especifiqueu, haureu de clicar al botó D’acord.

 
 
Si obriu aquest fitxer comprimit que us acabeu de descarregar, podreu veure que està format per un fitxer .xml (els animals.xml, per exemple) i el conjunt d’imatges, que formen el QV.
 
 
Atenció !

Si teniu dubtes podeu consultar a la secció de les Preguntes més freqüents, podeu accedir al fòrum de QV i escriure el vostre comentari.

Si en voleu saber més podeu anar al DVD de formació de la portada de l' XTEC.

   
   
 
Amunt
 
de les comarques gironines. Curs 2007-2008