ELS AUTORS   

El treball sobre les festes tradicionals ha estat elaborat per 17 alumnes de 2n curs d´ESO durant un trimestre i concretament el 3r trimestre d´aquest curs.  
 

  Jordi LÓPEZ   
  Hola hem dic Jordi López Rubio tinc 14 anys vaig néixer el 14-8-83 a Sant Vicenç de Castellet i el meu signe és Lleó. 
Els meus hobbies són: jugar a futbol,  jugar amb l'ordinador, anar amb els amics i veure algunes sèries televisives .    
A l'institut on vaig està al meu poble ( Sant Vicenç de Castellet ), tinc molts amics que fa molt temps que els conec . L'assignatura que més m'agrada són les matemàtiques.  
ADÉU COMPANYS ! 
  Lucia MONTEAGUDO  
  Em dic Lucia Monteagudo, tinc 13 anys. Vaig nèixer a Manresa el dia 14 d'octubre de l'any 1984. El meu horòscop és Balança. Visc al Pont de Vilomara des de que vaig néixer, al carrer Santa Magdalena nº6, amb els meus pares i la meva germana, les meves afeccions són: anar de compres, escoltar música i passar-m'ho bé amb els amics. El tipus de música que més m'agrada és, gairebé tota la música menys la música clàssica i la òpera. 
  Sergi SANNICOLÁS
Em dic Sergi Sannicolás visc a Monistrol de Montserrat, vaig néixer el 3 - 7- 84.    
Vaig a l´ institut Castellet. Les meves afeccions són el futbol i l´esport que practico és el "TAEKWONDO".    
El meu signe és Càncer. M´agraden molt els ordinadors i les consoles. Tinc 3 gossos, i es diuen: Brutus, Perla i Sultan. Al Sultan el tinc marginat, perquè quan sent la meva veu se´n va al racó a jeure.    
Apa adeu companys!
  Verònica CARMONA
Em dic Verònica Carmona Rodríguez i tinc 13 anys ja que vaig néixer el 10 d´octubre de 1984.  
Visc a Monistrol de Montserrat (Catalunya), que és un poble molt petit. M'agraden els animals però com la casa on visc es petita no en puc tenir cap. Vaig a l'institut CASTELLET i faig 2n curs d'ESO.    
      
Els meus "hobbies" són: jugar a bàsquet amb l'equip de Monistrol, sortir amb els amics al cinema, escoltar música.    

Fisícament,  sóc rossa amb el cabell arrissat i llarg. Sóc alta, tinc els ulls  blaus i grans.

  Elena BRUNET
 El meu nom és Elena Brunet, tinc 14 anys, nascuda el 21 de febrer de 1984, amb l'horòscop Piscis. Visc al Pont de Vilomara amb els meus pares i germans. Vaig a l´institut  Castellet, a Sant Vicenç de Castellet, a la classe 2n  ESO.  
No practico cap esport en particular -abans si, però ja s'ha acabat la temporada -. Les meves afeccions són: estar tot el dia penjada a la ràdio (m'agrada tot tipus de música, menys la clàssica), anar-me'n de rebaixes  i passar-m'ho bé amb els meus amics. 
  Eric JUNYENT 
 Em dic Eric Junyent visc a Castellbell i el Vilar, vaig néixer el 8-2- 84.    
Vaig a l´ IES Castellet i les meves afeccions són el ping-pong, dibuixar i hoquei.    

El meu signe és Aquari. M'agraden molt els ordinadors i les consoles.   

Tinc un gos, i es diu: Tsar. El Tsar encara és petit, té 3 mesos i lladra molt, però és molt maco.   

 
 
Samuel CLEMENCE 

Em dic Samuel Clemence Rosselló i tinc 13 anys.   
Els esports que m'agraden més són:   
el ping-pong i el Taekwondo.   
Les assignatures que m'agraden més són:   
L'educació física i CV3 que és Balls de Saló i les que menys són les Ciències Socials. 

Ely-BETH 
   
El meu nom és: ELISABETH DEVANT GARCÍA, però em diuen Eli.    
Vaig néixer el dia 19 de març de l'any 1984.    
A casa meva t'hi pots trobar:   JO (ELI), la meva germana (Jessica), el meu pare (Francesc), la meva mare (Carme), el meu avi (Ramon), la meva àvia (Isabel).    
Visc en un petit poble de Catalunya.   
El seu nom és: CASTELLBELL I EL VILAR    
Estudio 2n d'ESO a l'institut Castellet.    
M'agraden molt els animals, a casa meva tinc:  4 gats, un d'angora, 2 persas i un europeu.    
    
Els meus hobbies són: escoltar música de Alejandro Sanz, Eros Ramatzotti, Dover...    
Jugar a bàsquet amb l'equip CB Castellbell.    
El meu equip de futbol predilecte és el millor  del món,  ja deureu saber quin equip és:  EL BARÇA !!!!, COM NO!!! I  També el TDK.    
M'agrada sortir amb els amics i sobretot anar de festa. HI HA QUI NO..., OI?    
La meva descripció: sóc una noia de 14 anys, sóc morena de pell  i de cabell, no molt llarg i arrissat, d'ulls verds i  bastant prima.
  Jessica
Em dic Jèssica Rebollo, visc a Sant Vicenç de Castellet, tinc 14 anys, vaig néixer el dia 22 de novembre a les 3 menys 5 de la tarda de l'any 1984.    
 Els meus pares es diuen Francisco Rebollo i Laura Gubianas, tinc un germà que es diu Francesc, té 10 dies, i va néixer el dia 19  de maig a les 4:30h de la tarda.    
 Vaig a música, al conservatori de Manresa, ara faig segon de logse de solfeig i de guitarra. També vaig a l'esbart del meu poble. Vaig a natació.    
 Cada any, pel Carnestoltes em disfresso amb les meves amigues, l'any passat em vaig disfressar d'ampolla de Rondel, jo era Rondel Oro i la meva amiga Rondel Verde. Aquest any m'he disfressat amb tres amigues, de bossa de pa.    
 La meva assignatura preferida és matemàtiques, la que menys m'agrada és experimentals.    
 La música que més m'agrada és la clàssica i la moderna, els grups que més m'agraden són: els Back Street Boys, Aqua, Los Panchos,...
  Joan
Hola em dic Joan Salada Rubió i vaig néixer el 9-12-84. Vaig néixer a Manresa però ara visc a Sant Vicenç de Castellet des de fa 12 anys. Faig 2on ESO a l'IES Castellet.    

 Faig natació amb el Club Natació Castellet i judo amb el Club Tot Judo, també faig anglès a l'acadèmia Master. M'agrada anar amb bici i sortir amb els amics quan puc, perquè molts cops o tinc deures o tinc que anar a natació o a judo i llavors ja no em queda temps per fer altres coses. Algunes vegades si tinc temps, també surto amb els meus germans al bàsquet o al cinema.   
 

  Marc
Hola em dic Marc Trulls Méndez i vaig néixer el 4-4-84. Maca EH,  la data!!! Sóc de Sant Vicenç de Castellet i faig 2n d'ESO a l'institut Castellet. M'agrada molt la natació, anar amb bici, jugar amb l'ordinador, sortir amb els amics...   
 Faig natació amb el Club Natació Castellet. Sovint vaig amb el meu pare amb bicicleta. També vaig a l'acadèmia Master a fer anglès.   
 
  Sandra
Em dic Sandra Muñoz, vaig néixer el 27 de febrer del 1984, tinc 14 anys, visc a Sant Vicenç de Castellet, ara estic estudiant 2n ESO, fa dos anys que estic en aquest institut, que es diu IES CASTELLET, abans anava a l'escola SANT VICENÇ.   
 Les assignatures que més m'agraden són: música, educació física i tecnologia.   
En el meu temps lliure escolto música, les meves preferides són: Backstreet Boys, Aaron Carter, Aqua, etc.També m' agrada dibuixar, tocar la flauta, veure pel·lícules, sobre tot de dibuixos animats, i sortir al carrer amb els meus amics. M' agraden molts els animals com: els gossos, els gats, els dofins, les balenes, els micos, etc.   
 El meu equip preferit de fútbol és: el REAL MADRID i el ESPANYOL.
  David SERRA 
Em dic David Serra Naranjo, tinc 13 anys i visc a Castellbell i el    Vilar.   

 L'esport que m'agrada més és el futbol.    

 M'agrada dibuixar.   

 Estudio a l'institut Castellet, i l'assignatura que m'agrada més és  l'educació física i el Català. La que menys m'agrada són les  Ciències Socials i el Castellà. 

  Cels ARCOS
Hola, em dic Cels Arcos, vaig néixer l'any 1984 i ara tinc 14 anys. 
Visc a Sant Vicenç de Castellet (BAGES). El meu centre d'estudis es l´IES CASTELLET. Estudio música al conservatori de Manresa, faig 1er de Grau Mig tan de solfeig com d'instrument, el meu instrument és el piano.    
 A part de l'I.E.S, i el conservatori tinc altres hobbies com anar a ballar a l'esbart on ballem tot de balls folklòrics, i a la coral Nou Horitzó on vaig a tocar instruments amb altres nois i noies la majoria més grans que jo, però toquem molt bé.   
 La música que més m'agrada és la moderna i la clàssica, i el meu grup preferit són els Back Street Boys (BSB).    
 La meva assignatura preferida és experimentals, i CV1 que ara fem ordinadors.
  Evelyn
 Em dic Evelyn Argüelles Romero , vaig nèixer el 21 de maig del 1984 ,  per tant tinc 14 anys i sóc Bessons. Faig 2on d'ESO, vaig a la classe D. Visc al Pont de Vilomara des de petita , som dos germans jo i el meu germà que es més petit que jo, té 8 anys. M'agrada escoltar música , anar amb els amics. Al poble tenim un grup que sempre anem junts, de nenes som 4 que sempre anem juntes  i després també venen nens.   
 
   Aida GORDO
Em dic Aida Gordo Ramos, sóc DEL PONT DE VILOMARA. Vaig néixer el 21 de desembre del 83 tinc 14 anys. Estudio a IES Castellet de sant Vicenç abans estudiava a l'escola Sans Abdon i Senent. M'agrada molt jugar a futbol, a la consola, la musica màquina, els BSB i altres. Les pel·lícules que més m'agraden són les de Walt Disney.   
Les assignatures que més m'agraden són: Música, Naturals i tecnologia.   
Els animals  que m'agraden són els cavalls, els gossos i els peixos.   
El meu equip és el Real Madrid.
Edgar Griñant

Que tal?  Em dic Edgar Griñant , tinc 13 anys (at the moment) , vaig néixer el 21-9-84 a Barcelona. Estudio a l'Institut Castellet situat a Sant Vicenç de Castellet, encara que jo visc a Castellgali. Castellgali és un poble de 702 habitants (més o menys). Els meus hobbies són: fer pàgines web,  jugar a tennis, estar tot el dia davant del ordinador,  jugar amb la meva gossa i moltes coses més... 

              Calendari        Solstici d'hivern       Solstici d'estiu      Altres