ENLLAÇOS

 

WEBS DE MESTRES E.F.
WEBS DE REVISTES I ALTRES
WEBS D'ENTITATS,CLUBS I FEDERACIONS

PÀGINES WEB DE MESTRES D'EDUCACIÓ FÍSICA

PÀGINA WEB
TEMA QUE TRACTA
Web d'Educació Física on hi pots trobar una amplia programació d'unitats didàctiques aplicables a diferents cicles de Primària. Amb experiències, activitats i d'altres
Recull de sessions d'educació física amb materials per a la
seva pràctica a primària i a primer cicle de l'ESO.
Completa web sobre el món de l'esport a les aules: recursos, esports alternatius, reglaments, jocs... Conté informacions sobre editorials, revistes i distri-
buïdors especialitzats. Conté informacions sobre korfbal, hockey, BTT i acrosport.

Pàgina de recursos d'educació física per a primària. Educar jugant és la millor manera d'educar. La motivació que porten els jocs és una eina bàsica per les sessions d'educació física. I recordeu:

Educació Física, no gimnàstica!

Enllaços d'interès, experiències, programacions... per ajudar al professorat d'educació física a preparar activitats.
Publicació feta per i per a professionals de l'educació física amb la finalitat d'afavorir l'intercanvi d'opinions, d'experiències i de coneixements.

Pàgina on podem trobar tot tipus d'enllaços relacionats amb l'Educació Física (entrenaments, jocs, software, institucions, psicologia de l'esport,...)

Pàgina on hi trobarem tots els recursos necesaris per elaborar materials reciclats i la seva aplicació a l'EF
Galeria de recursos per treballar l'educació física: enllaços d'interès, unitats de programació, jocs, esports, premsa esportiva...
Espai a la xarxa dedicat als Mestres d'Educació Física i als estudiants d'aquesta especialitat del Magisteri.


PÀGINES WEB DE REVISTES I ALTRES RELACIONATS AMB L'EDUCACIÓ FÍSICA

PÀGINA WEB
TEMA QUE TRACTA

Pàgina on podem trobar tot tipus d'enllaços relacionats amb l'Educació Física (entrenaments, jocs, software, institucions, psicologia de l'esport,...)

Propostes didàctiques de programació per a primària elaborades pels participants en els Seminaris d'Educació Física. Conté jocs i graelles d'avaluació.
Publicació feta per i per a professionals de l'educació física de l'IES Joan Ramon Benaprès, amb la finalitat d'afavorir l'intercanvi d'opinions, d'experiències i de coneixements.
Revista electrònica d'educació física i esports.
   
   


PÀGINES WEB D'ENTITATS, CLUBS I FEDERACIONS

PÀGINA WEB
TEMA QUE TRACTA
És una corporació de dret públic que agrupa els llicenciats en Educació Física que exerceixin la professió, en qualsevol dels seus àmbits, a Catalunya.
Pàgines amb informació de l'institució. Convocatories per a mestres i dades de les delegacions del INEFC a tot Catalunya.
Salt-Ter és un club de piragüisme de les comarques gironines que organitza tot tipus d'activitats relacionades amb aquest món


Programacions - Jocs - Escola - Novetats - Activitats - Autor - Enquesta - Enllaços - Notícies - Imatges - Trobades - Mapa web