INFORMACIONS
CURS 2015-2016

HEM GUANYAT amb els Resums de la Prehistòria!!

VII Premi Impuls

CURS 2014-2015
CENTENARI de l'escola: 1914-2014

Xerrada per a pares i mares sobre Internet Segura a l'escola:

Des de l'escola hem preparat una xerrada amb els Mossos d'Esquadra per tal que ens parlin dels perills de navegar per Internet, que es farà el proper dimecres 14 de gener a les 15 hores a la Biblioteca de l'escola.

Els Mossos ens han comentat que hi ha un degoteig de denúncies o demandes d'informació sobre diferents problemàtiques més o menys importants, però que afecten a menors i famílies.

És per això que des de fa alguns cursos la nostra policia va engegar unes xerrades informatives voluntàries a tots els centres educatius que ho sol·licitessin i hem cregut oportú i necessari que puguem gaudir d'aquesta informació.

Amb aquestes conferències es vol promoure la seguretat en l'ús d'Internet, en especial per part dels menors i adolescents, i alhora identificar quines són les pràctiques no recomanables, facilitant alhora unes pautes i consells preventius perquè l'ús d'aquest mitjà es desenvolupi dins d'un entorn el més segur possible pel menor. L'objectiu principal és informar de les activitats nocives, il·lícites i dels riscos actuals de la xarxa per evitar pràctiques de les quals podrien ser víctimes els menors.

Es tracten els riscos que poden patir els menors en l'àmbit d'Internet com:
-Distinció entre els continguts il·legals i els continguts nocius
-Consells per garantir la seguretat en diferents xarxes socials
-Contrasenyes, segures o no….

En aquesta xerrada els Mossos també ens parlaran del tipus de denúncies que reben, dels problemes que han tingut altres mares/pares, de la desconeixença que tenim els que no vam néixer a l'era de les noves tecnologies i de com podem prevenir situacions de risc per als nostres fills i, fins i tot, per als adults.

També us informem que podem trobar molts llocs on ens podrem informar sobre normes bàsiques per l'educació dels nostres fills i filles en l'ús d'Internet:
http://blocs.xtec.cat/bonusinternet/

Us informem dels projectes en els que participem al llarg del curs....
Padrins de lectura
Projecte de Socialització de llibres de text
Recollida d'oli de cuinat usat

Recollida de taps que donem a la Fundació SEUR

Informació sobre la recollida de taps solidaris al VILAWEB, explica tot el procès, el perquè, i quins són els taps vàlids.

Els taps es dipositen al contenidor que hi ha al costat del despatx de l'escola.

 

De moment ens han avisat per mail que el mes de febrer i el mes de març no portaran la fruita per manca de pressupost. Estem a l'espera de noves notícies.

“Tutoria? I què hi feu, a tutoria? Per a què serveix?” Aquesta podria ser, ben bé, una pregunta d’una bona part de pares i mares. No és res nou a les escoles, això de la tutoria, però segueix essent una gran desconeguda de les famílies i, per tant, estarà bé parlar-ne.

Jornada de Portes Obertes per visitar l'escola:

dimecres, 14 de març a les 9'10 o a les 15'10.

Informació del procés

 

PROVES D'AVALUACIÓ DE SISÈ

Es realitzaran el dies 7 i 8 de maig i aquí podeu trobar la informació per a les famílies.

 

CARTA DE COMPROMÍS EDUCATIU

La llei 12/2009, de 10 de juliol, d'educació, estableix els drets, les llibertats i les obligacions que corresponen a tots els membres de la comunitat escolar i determina els principis que orienten l'organització del sistema per satisfer el dret a l'educació per mitjà de la cooperació entre els diversos agents educatius.

L'article 20 de la Llei d'educació defineix la carta de compromís educatiu, en el marc del projecte educatiu del centre, com el document que expressa els objectius per assolir un entorn de convivència i respecte pel desenvolupament de les activitats educatives.

Mitjançant la carta de compromís educatiu es vol potenciar la participació de les famílies en l'educació dels seus fills i filles i la relació i el diàleg amb els professionals de l'educació, amb la finalitat d'afavorir l'èxit educatiu i, en definitiva, el desenvolupament personal, acadèmic i social dels joves. Així doncs la carta explícita la col·laboració entre famílies i el centre educatiu.

El document ha d'estar signat pel pare, la mare, el tutor o la tutora legal, pot haver-hi una o les dues signatures, però en tots els casos ha de signar la persona que té la custòdia legal del menor en el cas de que el fill no convisqui amb els dos progenitors.

PREINSCRIPCIÓ CURS 2011-2012

Jornada de Portes Obertes per visitar l'escola:

dimarts, 1 de febrer a les 9'10 o a les 15'10.

Calendari de preinscripció

 

Compartim els temps! és una campanya, dirigida a implicar a tota la societat catalana en l'assoliment d'un repartiment més equitatiu de les feines domèstiques i de cura entre totes les persones membres de la família.
En aquesta web trobareu a l'abast de tothom materials de suport per fer activitats, aquestes activitats que s'hi proposen volen donar pautes a les famílies perquè trenquin els estereotips entorn de les tasques familiars i domèstiques i eduquin els nens i les nenes en els beneficis que suposa el repartiment equitatiu d'aquestes tasques entre totes les persones de la llar.

Compartim el Temps!

 

Informació de Gencat/Educació. Pre-inscripció i matrícula:
Calendari, criteris de prioritat i barem, i eines de consulta

Curs 2010-2011, informació de Gencat/Educació
Proposta per al calendari escolar

Curs escolar 2009-2010. Informacions
El Departament d'Educació ja ha publicat el calendari escolar del curs 2009-2010.
Per aquest curs 2008-2009 tenim una novetat important a Educació Infantil, en horari escolar els nens i les nenes de p-3, p-4 i p-5 aniran a la piscina per "APRENDRE A NEDAR AMB L'ESCOLA", ja us podem avançar que el dia de la setmana serà el dijous, p-3 hi anirà de 9'30 a 10'30 i p-4 i p-5 de 3'30 a 4'30. Tan aviat com tinguem la resta de la informació (preus, forma de pagament, dates de matrícula,...) us la comunicarem.
 

Us informem que els nostres materials de les activitats de RECICLATGE fets dins el projecte d'Experiments al Parvulari han estat seleccionats i seran publicats als mitjans dins del marc de la propera fase de la campanya "Aquí reciclem" de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació sobre aquesta campanya podeu consultar a: http://www.aquireciclem.cat/

Hem sortit a Ràdio 4
Han vingut de la Fundación del Jamón Serrano ha fer-nos una xerrada sobre el pernil.
Hi ha una promoció per adquirir ordinador a o% d'interès, més informació a l'XTEC, "Hogares conectados"
PER PODER VEURE ELS VÍDEOS CAL TENIR INSTAL·LAT EL REALPLAYER I CLIQUEU A "Descargar RealPlayer solo gratuito"

10è Concurs de Webs de Ciència

Ens hem presentat al 10è. Concurs de Webs de Ciència que convoca el Departament d'Educació i la Fundació Catalana per a la Recerca i la innovació (FCRI) convoquen, en el marc de la celebració de la Setmana de la Ciència. Nosaltres ens hem presentat en la categoria d'eduació infantil i primària.

Si voleu veure una mostra cliqueu al costat.