1
Departaments
Diversos

© INS Vescomtat de Cabrera

 


Millors poetes catalans
E
ns regalen la col·lecció Els millors poetes catalans del segle XX


Les seccions locals d'ERC de Breda i Hostalric han regalat a la Biblioteca Municipal de Breda i a l'Institut Vescomtat de Cabrera un exemplar de la col·lecció Els millors poetes catalans del segle XX, aprofitant una promoció del diari ARA. La col·lecció consta de més de 40 volums i reprodueix obres d'una trentena d'autors catalans com ara Josep Carner, Carles Riba, Salvador Espriu o Vicent Andrés Estellés.

El diari ARA ofereix a tots els subscriptors de la col·lecció la possibilitat de regalar-ne una d'igual, de franc, a una escola o institut. La Secció Local d'ERC-Breda, en aquest cas, ha fet la subscripció conjuntament amb la secció d'ERC d'Hostalric, i els llibres dels poetes catalans es destinaran a la nostra biblioteca.

ERC de Breda i Hostalric ja van subscriure's a la col·lecció Bernat Metge, la primera col·lecció de llibres oferta per aquest diari composta per obres de grans autors clàssics grecs i llatins traduïts al català. En aquell cas la van fer arribar als mateixos destinataris i ja va aparèixer com a notícia al web.

De fet, llavors, la biblioteca Carles Roig s'ha enriquit ja amb dues donacions d'aquesta entitat: l'una, d'autors clàssics, i l'altra, de poetes del s. XX.

Andreu Pujol Mas, ERC de Breda


Els millors poetes catalans del segle XX
Donació de la col·lecció Bernat Metge a la biblioteca de l'Institut


© Institut Vescomtat de Cabrera · Hostalric