|
Tocat pel coll de gria Hola, sóc en Sergi, el professor
de pràctiques de cuina del CFGM
del centre, i us faré cinc cèntims d'allà on vinc
i que faig, ja que potser molts de vosaltres ho desconeixeu. A part de
la feina que faig aquí a l' institut, tinc moltes tasques més
a fer al llarg del dia, de la setmana, i durant tot l'any. L'any 2000 vaig ser un d'aquells que actualment
en diríem emprenedors i, amb 22 anys acabats de fer, vaig obrir
el meu propi restaurant, el restaurant
Can Co a la Cellera de Ter, en sóc el cuiner i propietari,
juntament amb la meva dona la Marta i 4 treballadors. Cada dia de dilluns
a diumenge oferim servei de dinar, i sopar els divendres i els dissabtes.
Durant tot l'any també faig caterings per casaments i altres esdeveniments.
A la carta del meu restaurant hi tenim diferents plats, sempre amb un
toc creatiu i buscant la millor qualitat del producte. Us deixo unes fotos
de diferents plats. A l'estiu tenim terrassa molt xula i,
com que sóc un fan de la música, cada estiu organitzo un
cicle de concerts a la fresca, amb una programació musical de tots
els gustos. Per casa hi han passat músics de la talla de Le
Croupier, La
porta dels somnis, The
Bazaga's, Quim
Vila, Acousters,
Mapi's
friends band, etc... i també La
Jet Set, el grup musical on sóc actualment el baixista. Aquest any el lema de l'escola on va el
meu fill, es diu tocats pel coll de gria. El coll de gria és
un vent local de la Cellera
de Ter, el poble on jo visc. Aquest vent fa que la gent tingui
un toc especial. És un poble molt artístic: tenim pintors,
cuiners, escriptors, escultors, però el que més tenim són
musics. La Cellera és un poble molt musical,
amb molts músics. En podeu treure informació a la següent
pàgina: escenacellera.cat/presentacio He format part de moltes bandes de música,
que no es podem comptar amb els dits de la mà, però actualment
només estic actiu a La
Jet Set. Som un grup de versions rockero-festives que anem pels pobles
fent ballar a la gent i, diguem-ho clar, la liem fort. I ja anem
repetint a moltes festes majors! Comparteixo totes
aquestes activitats amb el córrer. Faig esport, que és molt
sa, el matí dels dissabtes i diumenges; allò que tots vareu
sentir a dir d'en Pep Guardiola. Em llevo ben d'hora i surto a estirar
les cames, va molt i molt bé i t'agafes el dia amb molta energia.
De tant en tant participo en marxes populars i curses diverses, i aquest
any tinc el repte d'acabar la meva primera marató! Estic inscrit
a la marató de Barcelona! Abans hauré participat a la mitja
marató de Granollers, i els 30 km de les Vies Verdes per fer d'entrenament!
També sóc un gran admirador
de les xarxes socials, i sobretot d'Instagram,
on tinc totes aquestes fotos que us he penjat sobre
les meves aficions. I la meva última tasca com a professional
de l'hostaleria i el menjar: sóc presentador del popular robot
de cuina Thermomix,
en sóc presentador i formador oficial! Ara ja em coneixeu i sabeu una mica més qui sóc! Sergi Serramitja, gener 2014
|