Associació cultural "La Tella"
                 
Què fem On anem Col·laboradors   Estudis recents sobre la població  
                 
  Els membres    
 

 

L'associació "La Tella" és una associació formada per persones que provenen de diferents edats i de diferents àmbits. Tot i que la major part dels seus membres estan situats en l'adultesa inicial o mitjana també hi ha col·laboracions de persones adolescents, de persones situades en l'edat adulta final o inclús de gent gran.

Actualment, els membres més actius de l'associació són Héctor Domenech, Anselmo Ortí, Samuel Roca, Pau Zaragoza i Joan Ortí.

Tothom està convidat a ser membre de la associació sempre i quan tinga valors relacionats amb l'altruisme, el treball en equip, la convivència i relació social. Qualsevol persona pot aportar un coneixement i obrir una via de recuperació d'algun element cultural immaterial. Qualsevol pot aportar i millorar la nostra societat a partir dels seus coneixements, interès i ganes de col·laborar.

També es pot oferir alguna col·laboració puntual en alguna activitat relacionada amb els objectius de la nostra associació. Destaquem que han col·laborat, puntualment en alguna activitat, més de 100 persones diferents i, per tant, la porta està oberta a qualsevol.

 
 
     

 

   

Associació "La Tella", 2014

Correu: latella.associacio@gmail.com

Contacta