PROJECTES DE TREBALL
El dia 5 de juny de 2007, dia mundial del Medi Ambient, va tenir lloc a Barcelona, el lliurament dels XIV Premis Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. (Fotografies)
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar ens va lliurar el premi a actuacions de prevenció i el reciclatge de residus en la categoria de Centres Educatius pel nostre treball del projecte "Jo reciclo, i tu?, valorant el contingut, l'originalitat i el seu caràcter innovador, exemplificador i educatiu.
   

 

El ratolí Pérez, les dents de llet, els queixals les càries, el dentista, les "xuxes" i moltes altres coses són els protagonistes d'aquest projecte. S'anomena "Dents sanes? si!, càries? no, gràcies"

 

   
Un dia, a l'hora d'anar a l'escola, tots vam veure els Mossos d'Esquadra i van anar aturant els cotxes que feien alguna infracció com anar sense cinturó o sense les cadiretes adients per als nens i nenes. En entrar a la classe ho vam comentar i es va decidir que seria un bon tema per un projecte.

 

 
Els personatges d'aquesta pel·lícula són realment increïbles i ens han permés treballar un projecte força divertit.
   
Amb la Raquel Martos, la mestra de pràtiques hem fet aquest petit projecte que ens ha motivat molt per aprendre a llegir i escriure. Ens ha agradat molt fer de carters durant un mes!
   

"Si t’acostes a la tanca, et miren encuriosits, i xino-xano venen cap a tu. Es deixen acaronar i si t’hi estàs una estona, fins i tot, es posen bé per sortir a la foto. Val la pena acostar-s’hi a la primavera."
Són els cavalls de la Reserva Natural de Sebes, a Flix, el mes d'abril ha nascut un poltre i nosaltres hem decidit el seu nom, Duc, i hem fet un projecte molt interessant.