1 - Vídeos i materials
1 - Presentació i materials 2 - Estructura del salari.
Vídeo Grup CUINA I SERVEIS Vídeo Grup CUINA I SERVEIS
Vídeo Grup DIRECCIÓ DE CUINA Vídeo Grup DIRECCIÓ DE CUINA
Vídeo Grup PASTISSERIA Vídeo Grup PASTISSERIA
3 - Conceptes salarials. 4 - Conceptes no salarials.
Vídeo Grup CUINA I SERVEIS Vídeo Grup CUINA I SERVEIS
Vídeo Grup DIRECCIÓ DE CUINA Vídeo Grup DIRECCIÓ DE CUINA
Vídeo Grup PASTISSERIA Vídeo Grup PASTISSERIA
5 - Deduccions. Materials necessaris. 6 - Cálcul contingências comuns.
Vídeo Grup CUINA I SERVEIS Vídeo Grup CUINA I SERVEIS
Vídeo Grup DIRECCIÓ DE CUINA Vídeo Grup DIRECCIÓ DE CUINA
Vídeo Grup PASTISSERIA Vídeo Grup PASTISSERIA
7 - Càlcul cotització atur, fp i 8 - Càlcul retencions Impost Renda Persones Físiques
horas extres. (IRPF)
Vídeo Grup CUINA I SERVEIS Vídeo Grup CUINA I SERVEIS
Vídeo Grup DIRECCIÓ DE CUINA Vídeo Grup DIRECCIÓ DE CUINA
Vídeo Grup PASTISSERIA Vídeo Grup PASTISSERIA
9 - Càlcul aportació empresa.
2 - Material complementari recomanat.
- Model de nòmina. Necessari per a fer els exercicis. Descarrega del Moodle.
- Llibre pàg 47 a 55.
- Annexes llibre pàg, 382 a 385.
- Apunts Moodle "Salari i Temps de treball".
3 - Material d'ampliació.
- Guia básica i rápida de la nómina. Descarregar del Moodle.
- Guia de Cotització. Seguretat Social.
- Més questions sobre cotització. Seguretat Social.
4 - Construïm el coneixement.
- Exercicis de nòmina 8, 9 i 10 pàgina 59 del llibre. En tots tres casos caldrà fer les nòmines completes, fent servir el model de nòmina.
- Posteriormente realitzarem una nòmina aplicant el conveni col·lectiu corresponent, d'acord amb l'enunciat que facilitarà el professor.
Llicenciat sota la Llicència Creative Commons Reconeixement NoComercial CompartirIgual 4.0