Omet navegació

La Classe Girada


1 - EN QUÈ CONSISTEIX?

    El sistema “tradicional” de classe consisteix en que a les aules es desenvolupen, de formes diverses, els continguts de les matèries i desprès es realitzen exercicis per consolidar, ampliar o aclarir el mateixos.

    En el sistema de “Classe Girada” s’inverteix el procés. L’alumne es converteix en l'executor del seu aprenentatge, doncs la feina la fem al revés: l’alumne adquireix per sí sol i amb els materials facilitats pel professor els continguts i a la classe només fem els exercicis. A més a més la presència a l'aula és utilitzada pel treball en grup cooperatiu, per aclarir els dubtes i consolidar els continguts. 

2 - QUINA ÉS LA BASE DE L'ÉXIT DEL SISTEMA?

    El vostre compromís és essencial per fer que el sistema funcioni i per tant que es puguin assolir els objectius que ens marcarem.

La feina bàsica consisitirà en la visualització d'una sèrie de vídeos de curta durada i en la realització de les activitats que et proposarà el professor associades a cada vídeo o grup de vídeos. En conseqüència penseu que en cas de que no vegeu els vídeos ni feu les activitats la classe presencial serà més complicada per vosaltres doncs arribareu sense tenir cap coneixement d'allò que es treballarà a l'aula. A més a més pots crear un problema a la resta de companys del teu grup de treball.

 

Llicenciat sota la Llicència Creative Commons Reconeixement NoComercial CompartirIgual 4.0