15 de juliol de 2016

Aquesta setmana la nostra companya d'Infantil ,Susanna Pi, ha participat en el Congrés Català de l'Educació de la Matemàtica, celebrat a Barcelona, explicant un projecte que ha elaborat a l'escola de com treballen els nombres a P5. Podeu veure fotos de l'acte seguint el següent enllaç.

A la Zona Mestres també trobareu informació de les formacions que s'han fet durant aquest curs.

6 de juliol de 2016

Novetats pel proper curs

Per tal que poguem començar el curs 2016 - 2017 ben informats, trobareu la informació nova en els apartats corresponents (calendari del curs, llista de llibres,..) en les informacions pels pares.

Us informem també de les reunions d'inici de curs que aquest any es faran totes abans de començar l'escola els alumnes. Les dates són:
-P3 - dimecres 7 de setembre de 2016 a les 17:00.
-P4 - dimecres 7 de setembre de 2016 a les 18:00.
-P5 - dimecres 7 de setembre de 2016 a les 18:00.
-1r - dimecres 7 de setembre de 2016 a les 16:00.
-2n - dimecres 7 de setembre de 2016 a les 16:00.
-3r - dijous 8 de setembre de 2016 a les 16:00.
-4t - dijous 8 de setembre de 2016 a les 16:00.
-5è - dijous 8 de setembre de 2016 a les 17:00.
-6è - dijous 8 de setembre de 2016 a les 17:00.

Totes les reunions es faran al menjador de l'escola.

I,... encara que estiguem de vacances podem aprofitar per descansar una mica, però, també tenim temps per repassar.
S'ha recomanat treballar els Quaderns Pont de l'Editorial Nadal, tant de Llengua com de Mates que repassen continguts del curs per preparar el següent curs per cada nivell.
I recordeu que en la pestanya dels recursos didàctics de la nostra web també hi ha un enllaç de recull de recursos graduats per diferents cicles educatius amb activitats des d'internet.


Que passeu un BON ESTIU! i ens retrobem el 12 de setembre.


29 de juny de 2016

Us expliquem diferents activitats que s'han afegit en els apartats d'Activitats i Projectes de Centre i que s'han ofert i participat durant aquest curs.

Aquest curs el nostre pati de primària ha canviat una mica gràcies a la Fundació Johan Cruyff que va seleccionar la nostra escola per millorar el Pati dins el Projecte de Patio14. Durant el primer trimestre ens van pintar el pati i les portaries. Esperant poder fer la inauguració del Pati ha anat passant el curs i després de la Recent Mort del fundador, Johan Cruyff, esperem poder inaugurar-lo el proper curs. Mentrestant us deixem una mostra del procés i resultat final del canvi.


Els Alumnes d'Educació Primària, aquest curs, han tornat a participar del projecte "English Hour" amb la col·laboració dels alumnes de 4t d'ESO de l'IES Cal Gravat que han preparat un seguit d'activitats adaptades a cada curs amb una durada d'una hora amb l'Anglès com a llengua Vehicular. Des d'aquí volem donar les gràcies a l'IES per l'esforç i dedicació en la preparació i disseny de les activitats proposades. En podeu veure el recull fotogràfic en l'apartat d'Activitats de Centre de la WEB.

Aquest any també els alumnes de 5è van participar de la Cantania dedicada al Projecte "Babaua - Les desventures de Mimi" i interpretada per diferents alumnes de les escoles del Bages.

Un any més vàrem finalitzar el segon trimestre amb la tradicional Cursa Interescolar amb la participació també dels alumnes de 1r d'ESO i des d'aquí volem felicitar als guanyadors de cada categoria. Podeu veure l'esforç que van fer tots els participants a l'apartat d'Activitats de Centre de la WEB.

Com cada any, durant el tercer trimestre, els alumnes de Cicle Superior organitzen Jocs del pati un dia a la setmana per oferir als companys de Cicle Inicial. Trobareu l'enllaç a l'apartat de Projectes de Centre.

Els alumnes de 5è i 6è es van preparar unes Conferències explicant coses molt interessants sobre els noms de les seves classes i les va oferir als alumnes de Cicle Inicial que van escoltar molt interessats. En veureu els resultats a l'apartat de Projectes de Centre en la mateixa WEB.

Els alumnes de Cicle Mitjà 4t varen preparar dues obres de teatre pels alumnes d'Educació Infantil i Cicle Inicial. Les obres de teatre per P3 i P4 era "La rateta que escombrava l'escaleta" i protagonitzada pels alumens de 3r. I l'obra de 4t, "Els Savis Cecs i l'Elefant", anaven destinades als alumnes de P5 i Cicle Inicial. Es van preparar uns decorats i complements molt bonics. En trobareu la mostra en el corresponent blog de 3r i 4t i en l'apartat de Projectes de Centre de la WEB .

Els alumnes de P5 també han preparat una obra de teatre inspirat amb el Conte "El monstre de Colors". Van oferir l'espectacle als seus companys de Cicle, P3 i P4, una sessió pels pares dels protagonistes i una altra sessió pels alumnes de Cicle Inicial. Després d'uns quants assajos els va quedar molt bé. Al Blog de P5 i en l'apartat de Projectes de Centre de la WEB en podeu veure l'obra.

I un any més els alumnes de 4t han fet de Padrins de Lectura als alumnes de 2n seguint el Projecte de Padrins Lectors. Aquest any també s'ha provat de fer l'apadrinament amb alguns alumnes de 6è que han ajudat amb el treball de la Lectoescriptura a alguns alumnes de P5. En veureu el recull en l'apartat de Projectes de Centre de la WEB.

Properament us informarem de les novetats de cara el proper curs 2016 - 2017.

I per endavant us desitgem que passeu un bon estiu.

21 de maig de 2016

Els alumnes de transport de la nostra escola han participat en el video de la campanya de transport escolar "A l'Autocar també!" del Servei Català de Trànsit relacionat amb la seguretat que s'inicia aquesta setmana. En podeu seguir la noticia en el següent enllaç.

Recordem que el proper divendres 27 de maig serà festiu a l'escola segons els dies de lliure disposició aprovats per consell escolar.

També us proporcionem el menú de menjador del mes de Juny.

El projecte d'anglès al menjador es durà a terme el divendres 17 de Juny.

29 d'Abril de 2016

El passat dissabte dia 23 d’abril de 2016 es va fer la inauguració de l’exposició SOM AIGUA a l’espai 7 del Centre Cultural Casino de Manresa.
En aquesta exposició hi ha el PLANETA AIGUAFONT que han creat els alumnes d’Educació Infantil de l’escola a partir del projecte pedagògic "AMiC" (Art, Mestres i Creació). Es pot visitar fins el dia 8 de maig de 18 h a 21 h. No us ho perdeu.
Properament a cada blog s'aniran penjant les corresponents fotos.


Us facilitem el menú del mes de Maig.
El projecte d'anglès al menjador es durà a terme el dimecres 4, divendres 13 i dijous 26 de Maig.

31 de Març de 2016

El proper dimarts 5 d'abril els Mossos d'Esquadra faran una Xerrada informativa adreçada a les famílies sobre Internet Segura: les Xarxes socials.
La Xerrada es farà al menjador de l'escola a les 3 de la tarda.
Esperem la vostra assistència.

Teniu a la vostra disposició el menú del mes d'Abril.
El projecte d'anglès al menjador es durà a terme el dimarts 5, dijous 14 i dimarts 26 d'Abril.

18 de Març de 2016

Us recordem que avui finalitzem el segon trimestre del curs. Ens retrobarem el proper dimarts 29 de març.
Us desitgem Bones Vacances de Setmana Santa!

17 de Març de 2016

Demà, divendres 18 de Març i com a despedida del Segon Trimestre, realitzarem la Cursa de l'Escola amb la participació de tots els alumnes de P3 a 6è de la nostra escola i juntament amb els alumnes de 1r d'ESO de l'IES Cal Gravat.
Us esperem per animar als vostres fills.

Dissabte vàrem fer la Jornada de Portes Obertes i per segon any consecutiu vàrem aprofitar per "posar guapa" la nostra escola ajardinant diferents espais de l'escola entre mestres i alumnes.
En podeu veure la mostra també dels nostres vestíbuls, tant d'infantil com de primària.9 de Març de 2016

Jornada de Portes Obertes

Us convidem a conèixer la nostra escola el proper Dissabte 12 de Març de 10 a 12.
Podreu veure els resultats de les Jornades Culturals celebrades recentment al centre, relacionades amb l'Univers i una part del Projecte de l'Aigua on participen els alumnes d'Educació Infantil.

A l'apartat de L'Escola també podeu fer la Visita Virtual per les nostres instal·lacions per veure les adequacions dels espais amb la col·laboració de l'AMPA, com ara la Biblioteca i l'Aula de Reforç amb dos canons de projecció.

El període de Pre-inscripció pel proper curs 2016-2017 s'obrirà del 30 de març al 7 d'abril i en podeu trobar tota la informació al portal del Departament d'Ensenyament seguint el següent enllaç.

29 de Febrer de 2016

Ja podeu descarregar el menú del mes de Març.
El projecte d'anglès al menjador es durà a terme el dimarts 8 i dijous 17 de març.

19 de Febrer de 2016

Us recordem que, segons el calendari escolar aprovat per consell escolar, el proper dilluns 22 i dimarts 23 de febrer serà festiu.
Ens retrobarem el dimecres 24 de febrer per realitzar les Jornades Culturals relacionades amb l'Univers que duraran tres dies.
Durant les jornades es realitzaran conferències, tallers, manualitats i diferents activitats. I el dijous gaudirem, des de P3 fins a 6è, de la sortida al Cosmocaixa de Barcelona on farem una visita-taller.

29 de Gener de 2016

Ja ha arribat el Rei Carnestoltes a l'escola!
Ens dóna unes consignes que hem de seguir durant la setmana vinent, des de P3 fins a 6è de primària.
Us animem a seguir-les i per això us facilitem el document recordatori.

28 de Gener de 2016

Us fem arribar el menú del mes de Febrer.

Les dates previstes pel projecte d'anglès al menjador pel mes de Febrer seran el dilluns 8, dimecres 17 i divendres 26.

Un any més la nostra escola s'ha adherit al Pla de Consum de fruita a les escoles, amb l'ajuda financera de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya, tot repartint fruita per esmorzar o berenar als alumnes d'Educació Primària.

21 de Desembre de 2015

Arribat el final del primer trimestre us volem desitjar que passeu unes Bones Festes. I ho farem amb la postal guanyadora del II concurs de postals de Nadal que organitzem des de l'escola.

Enguany la postal guanyadora és la de l'alumne de sisè, Jordi Ledesma. Felicitem el guanyador pel seu magnífic treball.Recordem que demà la jornada escolar acabarà a la 1 del migdia i que reprendrem les classes el divendres 8 de gener.

Ja us podem facilitar el menú de principis d'any. Seguiu el següent enllaç.

Les dates previstes pel projecte d'anglès al menjador pel mes de gener seran el divendres 8, dimarts 19 i dijous 28.

30 de Novembre de 2015

Ja teniu a la vostra disposició el menú de menjador del mes de Desembre.
Les dates previstes pel projecte d'anglès al menjador seran el dimarts 1, i dilluns 14.

18 de Novembre de 2015

Els alumnes d'Educació Infantil participen aquest curs en el projecte pedagògic "AMiC" (Art, Mestres i Creació) amb l'aigua com a protagonista per fer un treball artístic.
En aquest projecte hi participen un total de 9 escoles de la comarca del Bages i durarà tot el curs.
El llarg del curs us anirem explicant la nostra experiència.

17 de Novembre de 2015

A l'apartat d'Àlbum Digital ja podeu gaudir de les danses de la Castanyada.
Properament podeu gaudir de les fotos en els corresponents blogs.

3 de Novembre de 2015

Us fem arribar el menú de menjador d'aquest mes entrat.
Les dates previstes pel projecte d'anglès al menjador pel mes de Novembre són el dilluns 2, dijous 12 i dilluns 23.

27 d'Octubre de 2015

Recordem que el proper divendres 30 d'octubre serà festiu de lliure disposició.

7 d'Octubre de 2015

Els noms de les classes per aquest curs estan relacionats amb l'Univers i seran diferents planetes, constel·lacions, naus especials, misions d'exploració a l'espai,...
Podeu consultar els noms en el document adjunt.

Us informem també dels horaris d'atenció als pares per part dels tutors en l'apartat d'horaris en les informacions pels pares.

Així com també podeu consultar la plantilla de mestres de l'actual curs en l'apartat de documents de Centre.

28 de Setembre de 2015

Un any més el Consell Comarcal del Bages organitza el Cros Escolar Comarcal.
S'inicia aquest diumenge a Sant Vicenç de Castellet. Per més informació seguir l'enllaç de la Normativa.

Els interessats a participar del Cros recordeu que us heu d'apuntar abans de dimecres 30 de Setembre.
Aquí teniu la informació pel primer Cros.

Està a la vostra disposició el menú del mes d'octubre.

9 de Setembre de 2015

A l'apartat de menjador podeu consultar les novetats del servei de menjador per aquest curs.
També podeu consultar la WEB del Consell Comarcal del Bages per resoldre els dubtes.

7 de Setembre de 2015

BENVINGUTS AL NOU CURS

Informacions vàries per tenir en compte en l'inici de curs.

S'iniciarà el curs escolar 2015-2016 el dilluns 14 de setembre.

Informem i recordem les dades de les reunions d'inici de curs de cada nivell adreçada als pares:

*Educació Infantil
-P3 - dimarts 8 de setembre de 2015 a les 18:30.
-P4 i P5 - dimecres 9 de setembre de 2015 a les 17:00.

*Cicle Inicial
-1r i 2n - dimarts 8 de setembre de 2015 a les 17:00.

*Cicle Mitjà
-3r i 4t - dimarts 22 de setembre de 2015 a les 17:30.

*Cicle Superior
-5è i 6è- dimarts 29 de setembre de 2015 a les 17:30.

Us hi esperem!

Teniu a la vostra disposició el menú de menjador de Setembre per començar el curs.
Properament us informarem de les novetats en el servei de menjador.
Històric de Notícies

Curs Escolar 2014-15

Curs Escolar 2013-14

Curs Escolar 2012-13
 
© Escola Serra i Hunter - Barri Balconada, s/n 08240 - Manresa  
Telf. 93 8787129 Fax 93 8787131   Mail