9 de juliol de 2014

Atenció: Error en algun fulletó informatiu.

El fulletó informatiu pel proper curs que es va donar a les famílies en la recollida d'informes presenta algun error en l'adquisició de material i de llibres que detallem a continuació:
Pel què fa a les modificacions de material només afecta als alumnes que faran 3r el proper curs.
- Hauran de tenir en compte que la llibreta verda que s'esmenta ha de ser amb quadrícula de 4mm en lloc de ser de ratlles tal i com s'especificava en el fulletó.

I en les modificacions dels llibres afecta als alumnes que faran 5è i 6è en els llibres de Matemàtiques i Coneixement del Medi.
- El Llibre de Matemàtiques hi ha un error d'ISBN, s'han d'adquirir els següents:
Per 5è - Matemàtiques 5 - Projecte Brisa - Editorial Teide amb ISBN 978-84-307-7069-0
Per 6è - Matemàtiques 6 - Projecte Brisa - Editorial Teide amb ISBN 978-84-307-7072-0

- El Llibre de Coneixement del Medi de 5è i de 6è, si hi ha algú que no l'ha pogut adquirir, caldrà que ho notifiqui a l'escola i els sol·liciti al despatx a principi de curs.

Podeu consultar les modificacions del llistat de llibres i materials a l'apartat d'informacions dels pares.

S'informa de les reunions d'inici de curs pels següents cursos:
-P3 - dimarts 9 de setembre de 2014 a les 16:00.
-P4 - dimarts 9 de setembre de 2014 a les 17:00.
-P5 - dimarts 9 de setembre de 2014 a les 18:00.
-1r - dilluns 8 de setembre de 2014 a les 17:00.
-2n - dilluns 8 de setembre de 2014 a les 18:00.
Pels alumnes de cicle mitjà (3r i 4t) i cicle superior (5è i 6è) ja es concretaran un cop iniciat el curs.


30 de juny de 2014

Ja tenim les vacances aquí, i us recomanem que, a part de descansar una mica, també aprofiteu el temps per repassar.
Us plantegem un seguit d'enllaços que poden ser útils principalment pels alumnes de Cicle Mitjà (3r i 4t) i Cicle Superior (5è i 6è).
Deures de Tercer
Deures de Quart
Deures de Cinquè
Deures de Llengua de Sisè
Deures de Matemàtiques de Sisè

Aquest curs el departament d'ensenyament planteja Activitats de reforç d'Estiu pels alumnes que han fet sisè de primària per facilitar l'entrada a l'institut que també us pot ser útil. En podeu seguir l'enllaç clicant aquí.

Recordeu que en la pestanya dels recursos didàctics de la nostra web també hi ha un enllaç de recull de recursos graduats per diferents cicles educatius amb activitats des d'internet.


Pel curs vinent trobareu la informació nova en els apartats corresponents (calendari del curs, llista de llibres,..).

Us desitgem BON ESTIU! i ens retrobarem el 15 de setembre.


5 de juny de 2014

S'inaugura una nova Pestanya per l'AMPA, on ens expliquen qui són i quins serveis ens ofereixen entre altres informacions.
També s'ha donat un nou format a les pàgines de Projectes de Centre, Àlbum Digital i Activitats de Centre.

I a l'apartat d'Album Digital ja podeu disfrutar de l'actuació dels alumnes de 5è a la Cantania que es va celebrar al Teatre Kursal de Manresa.

2 de juny de 2014

S'han actualitzat els Projectes de Centre dels Jocs del Pati, dels Padrins lectors entre els alumnes de 4t i 2n i el recital de poemes representat per cicle inicial als alumnes d'Educació Infantil.

S'ha modificat l'horari d'atenció als pares per part de l'AMPA i també es fa saber el correu electrònic per posar-s'hi en contacte. Aquests canvis els trobareu a l'apartat d'horaris en les informacions pels pares.

6 de maig de 2014

Ja teniu disponible a l'apartat d'Àlbum Digital i en l'apartat d'activitats de Centre, el vídeo que resumeix les actuacions més participatives de les Jornades Culturals, on hi vàrem participar tots els alumnes de l'escola, des dels més xics de P3 fins als més grans de 6è.

També podeu veure el recull de fotografies que es varen fer durant la Cursa interescolar amb l'Institut de Cal Gravat, a l'apartat d'Àlbum Digital i en l'apartat d'activitats de Centre.

Esperem que ho disfruteu tant com nosaltres!

10 d'abril de 2014

Recordeu que demà, divendres 11 d'abril, celebrem la tradicional Cursa Interescolar amb l'Institut de Cal Gravat.
És l'últim dia lectiu abans de les vacances de Setmana Santa i les classes es reemprendran el proper dimarts 22 d'abril després de les vacances.
Us desitgem una Bona Pasqua!

28 de març de 2014

Teniu disponible el menú del menjador del tercer trimestre a l'apartat del menjador en Informacions pels Pares.

27 de març de 2014

Aquesta setmana s'han ofert dues noves extraescolars, patinatge i bàsquet, subvencionades pel Pla Català de l'Esport. Podeu veure'n les dades a l'apartat d'activitats extraescolars en informacions pels pares.

3 de març de 2014

Divendres passat varem celebrar la nostra primera English Hour, amb un intercanvi amb l'Institut de Cal Gravat, on alumnes de 4t d'ESO ens van preparar activitats per treballar amb anglès.
Va ser una gran experiència i que voldríem repetir cada any i consolidar com activitats de centre.

17 de febrer de 2014

Aquesta setmana celebrem les nostres Jornades Culturals dedicades a la música.
Recordem que en motiu de la festa de la Llum de Manresa, serà festiu el proper divendres 21 i dilluns 24 de Febrer.

Us informem que ja està disponible a la Web del Departament tota la informació i instruccions per les Preinscripcions a centres d'Educació Infantil i Primària.
Recordem que les dates de preinscripció són del 11 al 21 de Març i la nostra escola ofereix Jornades de Portes Obertes el proper dimecres 5 de Març de les 15:00 a les 17:00.

11 de febrer de 2014

Ja podeu gaudir de la representació dels Pastorets que ens van oferir els alumnes de P5 com a activitat de final del primer trimestre.
Els podeu veure en el blog de P5, juntament amb el recull de fotografies que es van fer.

20 de gener de 2014

Inauguració d'una nova secció a la Web de l'escola.
S'ha inclòs una nova pestanya, d'Àlbum Digital, on es pretén recollir vídeos i fotografies que es van fent amb tot l'alumnat de l'escola i que no queden reflectides en els corresponents blogs.
Esperem que la disfruteu!

19 de desembre de 2013

Podeu consultar el menú del menjador del segon trimestre a l'apartat del menjador en Informacions pels Pares.

Recordem que demà, divendres 20 de desembre, donarem per finalitzades les activitats lectives del primer trimestre a la 1 del migdia.
Hi haurà servei de menjador per aquells usuaris habituals i caldrà que les famílies els recullin en finalitzar a les 3 de la tarda.

Us desitgem Bones Festes!

9 de desembre de 2013

Les activitats previstes per aquest mes de desembre es concentren amb la Festa de Nadal com a cloenda del Primer Trimestre que es celebrarà entre el 19 i 20 del present mes.
En podeu consultar els detalls en el Programa.
L'activitat que està adreçada a les famílies és el concert de Nadales a l'església del Barri, per veure les actuacions dels vostres fills.
Us hi esperem a tots!

28 de novembre de 2013

Recordeu que aquest diumenge dia 1 de desembre hi ha la convocatòria del Cross Escolar a Manresa.
Esperem la participació de molts corredors.

25 de novembre de 2013

La nostra escola participa en el Pla de Consum de Fruita a les escoles atorgat pel Departament d’Ensenyament i la Unió Europea. Aquest projecte té l’objectiu de reforçar l’adquisició d’hàbits alimentaris saludables i potenciar el consum de fruites i hortalisses, així com el de potenciar accions que afavoreixin la salut dels infants.

Per aquest motiu durant una setmana al mes es distribueix gratuïtament fruita i/o hortalisses per esmorzar.

Per tal de complementar el projecte s'ha publicat un joc, que es pot utilitzar des d'un ordinador, per reforçar aquests hàbits. Podeu seguir el següent enllaç: http://www.gencat.cat/alimentacio/fruitaescolar/joc/macedonia.html

18 de Novembre 2013

Recordem que durant els propers dies hi haurà les següents activitats:
- Dimecres 20 de novembre - Obra de teatre "Do not disturb" al teatre conservatori pels alumnes de 5è i 6è.
- Divendres 22 de novembre - Concert de Guitarra i Ukelele a la sala polivalent de l'escola pels alumnes d'educació infantil.

15 de Novembre 2013

Teniu a disposició els horaris d'atenció als pares per part dels tutors, en l'apartat d'horaris en les informacions pels pares.

28 d'Octubre 2013

El proper dijous 31 d'octubre celebrarem la Castanyada. Cada cicle ballarem la dansa que hem après i després menjarem les tradicionals castanyes.

Recordeu que el dilluns 4 de Novembre serà festiu de lliure disposició, marcat així en el calendari escolar.

Bona Castanyada a tothom!

3 d'Octubre 2013

Podeu disposar i descarregar el menú del menjador per aquest primer trimestre a l'apartat del menjador en les informacions pels pares.

2 d'Octubre 2013

Ja hem escollit els noms de les classes. Ja sabeu que aquest curs totes les classes estan relacionades amb la música. Els més petits (Educació Infantil i Cicle Inicial) seran noms d'instruments i els més grans (Cicle Mitjà i Cicle Superior) seran estils de música.
Podreu veure'n també els noms de cada classe en els blocs de cada promoció.

30 de Setembre 2013

Els informem que hi ha un canvi en els dies de lliure disposició que l'escola ha marcat com a festiu que afecta a les nostres jornades culturals.
El dia que s'ha canviat ha estat el 20 de febrer pel 24 de febrer, convertint-se el dijous 20 de febrer com un dia lectiu en el que donarem continuïtat a les nostres jornades culturals i el dilluns 24 de febrer com a festiu de lliure disposició.
Disculpeu les molèsties que us pot ocasionar aquest fet aliè a la nostra organització.

27 de Setembre 2013

Ja podeu consultar la normativa d'inscripció dels vostres fills/es a la
Fase Comarcal de Cross que es durà a terme aquest curs a diferents municipis de la nostra comarca tal i com es va fer en les anteriors edicions.

23 de Setembre 2013

Ja podeu consultar la Plantilla del Centre. Trobareu la informació en els documents del centre en l'apartat de l'Escola.

12 de Setembre 2013

Inici del Curs 2013-2014


Històric de Notícies

Curs Escolar 2012-13


 
© Escola Serra i Hunter - Barri Balconada, s/n 08240 - Manresa  
Telf. 93 8787129 Fax 93 8787131  Mail