web de la Generalitat de catalunya web del departament d'educació queestudiar
Actualitzada a 10-09-2020
institut vinyes velles Logo Institut Vinyes Velles
Codi de Centre: 08042093
Av. Barcelona, 2
08170 - Montornès del Vallès - BCN
Tel: 93`568 60 79 - Fax: 93 568 68 73
Correu@: iesvv@xtec.cat
Web: www.xtec.cat/iesvv
Click per descarregar codi QR Institut Vinyes Velles
 
 
cerques
 
+ web's
 
d'interès
 
© jlazaro-Institut Vinyes Velles

Benvolgudes famílies,

Un cop aprovat aquest document, Pla d’Organització de l’Institut Vinyes Velles 2020-2021, divendres passat, 4 de setembre de 2020 i un cop introduïdes les millores proposades, hem procedit a pujar-lo a la web de l’institut. Aquest és un document que totes les direccions de centres educatius hem hagut de redactar.

El Departament d’Educació ens va fer l’encàrrec a mitjans de juny de redactar un Pla provisional d’organització del centre educatiu amb la supervisió de la inspecció, en el context de pandèmia i del coneixement existent en aquell moment, que havia d’estar enllestit a finals de juliol, per passar-lo a aprovació en Consell Escolar durant la primera setmana de setembre.

Per una banda, el pas de les setmanes ha permès al Departament generar nova documentació, noves instruccions i noves recomanacions. I a més, com vostès saben, la situació de la pandèmia durant el mes d’agost ha evolucionat d’una manera no desitjada fins al dia d’avui i ha comportat canvis en les decisions al respecte de l’ús de la mascareta respecte del que se’ns havia indicat abans de tancar per vacances. Tot això ha implicat la revisió i actualització dels nostres plans provisionals que hem realitzat durant aquests primers dies de setembre (no és del tot cert, des de l’última setmana d’agost, però, si us plau, no li diguin a ningú que ja hi treballàvem durant les vacances).

De fet no descartem l’actualització d’aquest document donat que a dia d’avui estem a l’espera de rebre el model de “Declaració responsable...” per part del Departament d’Educació.

El document que hem penjat avui s’identifica perquè a la portada i a la capçalera indica la data del 6/09/2020. Si en el futur, calgués actualitzar aquest document els informarem i el tornarem a penjar amb la data d’aquell dia.

Com a director de l’Institut Vinyes Velles, representant dels seus docents i del seu personal no docent, voldria agrair-los moltes coses. Entre elles, destacar la seva paciència, el seu suport i la seva comprensió amb nosaltres, en uns moments gens fàcils per a tots i totes, en els que ens hem hagut de reinventar, com es diu molt últimament, per arribar a vostès des de la distància, tant en les tasques pròpies de la nostra professió com en aquelles més burocràtiques (preinscripcions, matriculacions, consultes, posada en funcionament de la plataforma TPV Escola, etc.).

Hem intentat donar-los el millor servei, com sempre, a base de moltes hores de dedicació sense distingir entre les hores de feina i la resta de les hores del dia, sense distingir entre dies laborables i dies festius i fins i tot en dies de vacances.

Hagi estat com hagi estat, estem a una setmana de començar el curs. Un curs com cap altre. Un curs que començarem amb moltes preguntes sense resposta però amb la determinació de fer front al repte que tots i totes tenim per davant.

No només a tots vostès i a la resta dels que formem la comunitat educativa, sinó als aproximadament 7.500.000.000 d’habitants d’aquest planeta, els desitjo tota la salut que els hi càpiga al cos.

Seguim-nos cuidant moltíssim.

 

Josep Segura Medina
Director de l’Institut Vinyes Velles.

 

Diumenge 6 de setembre de 2020.
Click per a ampliar la imatge
fins ara
visites
a

p
r
o
p
dd/mm/aaaa
- - -
dd/mm/aaaa
- - -
dd/mm/aaaa
- - -
p

a

r

t

i

c

i

p

e

m
Unió Europea - Fons Social Europeu
intercanvis lingüístics
araArt
solidaritat