1
Departaments
Diversos

© INS Vescomtat de Cabrera

 


4t d'ESO, Itàlia 2015
Del 14 al 19 de juny: Pisa, Verona, Florència, Venècia


Viatges de 4t d'ESO: 2016 | 2015 | 2014 | 2012

Fragments de la ruta. Pisa: Baptisteri, Catedral i Torre Inclinada, també ens podem apropar al riu. Montecatini: una mica de temps lliure, podem fer un tomb per aquesta bonica i tranquil·la població i fer un gelat.

Florència. Al matí, l’autocar ens deixarà al costat del riu Arno, i anirem cap a la Piazza del Duomo, on podem veure la magnífica Catedral amb la famosa cúpula de Brunelleschi, el Baptisteri amb la Porta del Paradís i el Campanille de Giotto. Anirem per Via del Corso fins arribar al Convent de San Marco. Després de visitar el Convent podem veure l’església de St. Lorenzo, per fora, amb les Capelles Medicci, el Palazzo Medicci Ricardi i la Galleria della Accademia. Després podem tornar cap a la Piazza del Duomo. Catedral de Sta Maria del Fiore. Si voleu, possibilitat de comprar a les biglietterie directament el ticket de 10€ que dona dret a visitar 5 monumets: Cattedrale di Santa Maria del Fiore, la Cupola di Brunelleschi, il Campanile di Giotto, il Battistero di San Giovannil, la Cripta di Santa Reparata e la Galleria dell'Opera del Duomo. De tarda seguirem cap a la Plaça della Signoria, on podem veure les repliques d’estàtues d’importants personatges com el David, el Palazzo Vecchio per fora i la famosa Galleria degli Uffizi. Després, anirem cap al bonic Ponte Vecchio, on farem les fotografies corresponents i creuarem i anirem cap al Palau Pitti, i l’esglesia del Spiritu Santo, a veure’ls per fora. Desprès anirem cap a els autocars, que ens estaran esperant al costat del riu i abans de deixar de la ciutat farem una panoràmica des del Monte Alle Croci, del Mirador de Miquel Àngel, des de on es divisa una magnífica vista de tota la ciutat.

Verona. L’ autocar ens deixarà al pàrking i des d’aquí anirem tot passejant a visitar el centre d’aquesta bonica ciutat, on es podrà passejar pel seu casc antic i veure el famós balcó de Romeu i Julieta, i qui vulgui hi pot entrar. Creuarem per la Pl. della Signori per anar cap a la Pl. del Duomo on hi trobem la Catedral. Seguidament anirem cap a les Arenes, també hi entrarem, al costat està l’església de St. Nicolo que podem veure per fora. Seguirem passejant per aquesta petita i encantadora ciutat. Podem veure per fora el Castelvecchio i l'Arco dei Gavi, i arribar-nos fins a la Piazza S. Zeno, on hi trobem l’església Basílica de S. Zeno. Pels més romàntics, de tornada podeu veure la tomba de la Julieta. De tarda anem cap a Lido de Jésolo. Temps lliure per anar a la platja.

Venècia. Vaporetto privat que ens portarà fins a la Plaça San Marco. Arribarem i anirem cap a la Piazza San Marco, que està molt a prop, on podem veure la famosa Basílica, el Pont dels Sospirs, el Campanile i la Torre del Rellotge. Qui vulgui anar en góndola, l’hora de dinar és bona hora de regatejar preu. A la tarda podem veure l’església della Salute i acabar de visitar la ciutat passejant pels seus ponts com el Pont de Rialto, on podem fer compres de productes típics com: màscares, vidre de Murano, Burano…


Itàlia juny 2014
Creuer per la Mediterrània 2012

© Institut Vescomtat de Cabrera · Hostalric