Expedició Vallès 2007 al GASHERBRUM II

8.035 metres

 
Expedició

 

 

Presentació

 

Som un grup apassionats per la natura i la muntanya i ja fa una sèrie d’anys que treballem plegats. La nostra passió per la natura, l’alpinisme, l’afany de superació personal i de descoberta de nous horitzons verticals ens fa endinsar en un nou projecte, aquesta vegada molt ambiciós, i amb unes ganes terribles i formidables de poguer-lo dur a terme.

Junts, formem un grup compacte, compenetrat, on cadescú de nosaltres realitza una tasca, fet que facilita molts aspectes a l’hora de realitzar una expedició o, senzillament, una ascensió a qualsevol cim.

La nostra trajectòria alpinística ha estat gradual, començant per aconseguir cims dels Pirineus, seguidament dels Alps i continuant per cims d’altres continents (Kilimanjaro, Mt. Kenia, Aconcagua, Lenin, Alpamayo, Muztagata,...).

Així doncs, creiem que ha arribat el moment de portar la nostra experiència i les nostres ganes de descobrir noves muntanyes, MUNTANYES que s’escriuen en majúscula, a un altre nivell. Creiem que ha arribat el moment de superar-nos a nosaltres mateixos, de descobrir els nostres límits personals, de saber què som capaços de fer, de saber on podem arribar i de saber que podem arribar molt més lluny.

Sense oblidar el risc i la perillositat que comporta una expedició d’aquest tipus, el nostre principal objectiu és aconseguir fer cim amb la màxima seguretat possible, ja que abans que el cim, la prioritat és tornar a casa tal con n’hem marxat.

Per això, el nostre proper objectiu és el GASHERBRUM II (8.035 metres).

Situat a la serralada del Karakorum, al Pakistan, és un dels 14 vuit mils que es troben al planeta.

A continuació us en fem la presentació i esperem transmetre la nostra il.lusió per poguer dur a terme aquest projecte.

puja....

(c) 2006. Expedició Vallès al Gasherbrum II. | Webmaster: info@vallesalg2.com