Us proposem unes quantes pàgines relacionades amb el món del joc de taula o dels jocs en general. Només sòn una petita mostra de la infinitat d'enllaços que podeu trobar a la xarxa.

Jocs.org
Pàgina en català amb notícies, articles i enllaços relacionats amb el joc. Actualitzada de forma força regular. El que no conegui l'Oriol Ripoll sobre el món del joc, no ho coneix ningú al món.

Entreteniments matemàtics
És una pàgina personal molt completa amb curiositats, jocs de de taula, cartes, jocs de lògica. També hi podeu trobar els taulers de joc i una breu història d'alguns jocs.

Calaix+ie
Pàgina amb entreteniments matemàtics i la possibilitat de jugar amb l'ordinador a alguns jocs en Java.

Fòrum 2004 Barcelona
Pàgina del Fòrum de les cultures celebrat al 2004 a la ciutat de Barcelona amb les regles i taulers de diferents jocs d'arreu del món.

Acanomas.com
Una web amb molta informació sobre jocs i entreteniments de tot tipus, amb reglaments i taulers de jocs en versió per imprimir. També podeu trobar força jocs en línia.

Manqala.org/wiki/index.php/Llibret
Una pagina molt completa amb 28 jocs de taula i altres variants. POdeu veure les regles de joc i els taulers.

Jocs del món:
Una web molt dinàmica que es basa en fomentar valors de solidaritat i no discriminació entre els joves a través dels jocs d'arreu del món.

Casa Àsia
Jocs del continent asiàtic entre d'altres moltes informacions relacionades amb Àsia.

Ludocratie
Pàgina dedicada al món del joc, amb reglaments, taulers i tàctiques. Està escrita en francès.

Mastersgames.com
De fet, és una botiga online de jocs de tauler d' arreu del món, Els articles semblen de molta qualitat i ha diversos preus. Està escrita en anglès.

Pergioco.net
Pàgina molt densa a l'hora de visualitzar la pàgina d'inici, però si aneu a giochi del menú principal, veureu els vincles més clars. Cal destacar alguns dels seus jocs en línia.Està escrita en italià.

Lecomptoirdesjeux.com
Pàgina força interessant i de fàcil navegació. Ofereix una classificació per continents, o per tipus de joc: de bar, cartes, carrom, de taula...

The online guide to traditional games
Classificació alfabètica de jocs de taula, amb reglaments, història i moltes fotografies. Suggeriemnts d'on es pot comprar i diversos enllaços per ampliar l'informació sobre cada joc. Això sí, és en anglès.

Carrom-online.com
Tot el que vulgueu saber sobre el joc del carrom (l'avantpassat del billar americà) ho trobareu en aquesta pàgina. Podreu comprar-los en línia i conèixer les seves regles. Hi podreu veure fotografies de diferents models de tauler. Pàgina en anglès.

Ludoteka.com
Hi trobareu informació sobre una trentena de jocs de taula: descripció del reglament, taulers, i alguns enllaços d'aprofundiment per a cada joc i, en la majoria dels casos, la possibilitat de jugar en línia, contra tu mateix.

Londji.com
És la pàgina web d'un majorsita dedicat a la venda de jocs d'arreu del món, fets a mà en els països d'origen

Guixot de 8
Empresa lúdica que es dedica a construir jocs i artilugis utilitzant materials de rebuig i andròmines. Les creacions són realment sorprenents.

Torna a Inici

 

Enllaços relacionats