Paisatges tecnològics al llarg del Temps. La Seu Vella de Lleida. Anàlisi d'un Web.

En Català Navegar per Internet pot convertir-se en una tasca realment esgotadora!!! Sabem que internet avui en dia significa quantitat i no sempre qualitat, rigor, etc.

La ingent quantitat d'informació que podem obtenir d'un "cercador" només introduint una paraula clau, pot fer que la feina d'anàlisi i selecció de material interessant sigui inabastable. Cal doncs saber com i on cerquem. Però, també cal analitzar els llocs visitats per tal de incorporar-los (o simplement rebutjar-los) a la nostra base de dades de llocs interessants. I aquesta no es una tasca senzilla, requereix eines i capacitat crítica. De moment no us preocupeu per la vostra capacitat crítica, segur que augmentarà si us acostumeu ha fer el que tot seguit us proposo. (No cal dir que, aquest model és un exemple tipus. Dins Internet existeixen altres models d'anàlisi.) (Estaria bé que els cerquessis. Per alguna cosa heu de començar si voleu desenvolupar una bona capacitat crítica).

Anàlisi d'una Web. Document PDF (1000 KB)


Anàlisi d'una Web.


En Castellano Navegar por Internet puede convertirse en una odisea!!! Sabemos que Internet hoy en día significa cantidad i no siempre calidad, rigor, etc.

La ingente cantidad de información que podemos obtener en un "buscador" solamente introduciendo una palabra clave, puede hacer que el trabajo de análisis y selección de material interesante sea inconmensurable. Hace falta pues saber como y donde buscamos. Pero, también hace falta analizar los sitios visitados si queremos incorporarlos (o simplemente rechazarlos) en nuestra base de datos de sitios interesantes. Y esta no es una tarea sencilla, requiere herramientas y capacidad crítica. De momento no os preocupéis por la vuestra, seguro que aumentara si os acostumbráis ha hacer lo que seguidamente os propongo. (No hace falta decir, que, este modelo es un ejemplo tipo. En Internet existen otros modelos de análisis.) (Estaría bien que los buscarás. Por alguna cosa habéis de comenzar si queréis desarrollar una bona capacidad crítica.)In English Soon.


Análisis de una página Web/Analysis of a Web page