IESI la Bisbal

Activitats Extres 98-99


public

Concert de Fi de Curs

El dia 17 de juny, al local de la Mútua Bisbalenca, organitzat pels alumnes de 3r d'ESO i el seu professor de música, en Joan Gay.

CD-ROM 1999

CD-ROM 1999

Formant Ciutadans pel Tercer Mil·leni. Els nostres. Amb imatges i vídeos dels darrers 20 anys: Carnestoltes, Sant Jordi, Teatre, Cinema, Viatges,... Tots els alumnes del curs 98-99 i gairabé tots els exalumnes. Treball multimèdia realitzat completament a l'IESI la Bisbal, amb l'únic suport dels professors del centre i el material enviat pel PIE (Programa d'Informàtica Educativa)

Quimet

Premi de Vídeo Escolar

El Programa de Mitjans Audiovisuals, en els Cinquens Premis de Vídeo Escolar, ha premiat el vídeo Password, realitzat el curs passat en un Crèdit Variable de 4t d'ESO del nostre institut.

Xavier Codolà, director del centre i professor del Crèdit, juntament amb un profesor d'art (en Pitu) i cinc alumnes més, recullen el premi als estudis de TV3 de Sant Joan Despí, el dijous 27 de maig de 1999.


Sant Jordi 1999

Festa literaria i lúdica

claustre del Monestir de Ripoll

Fem Matemàtiques 1999

Activitat-Concurs de Matemàtiques, organitzada per la Federació d'Entitats per a l'Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya. A cada àmbit territorial l'organització depèn d'una entitat de la FEEMCAT. Nosaltres depenem de l'ADEMGI: Associació d'Ensenyants de Matemàtiques de les Comarques Gironines.

Un grup d'alumnes de 2n d'ESO han estat seleccionats per participar a la Segona Fase del Concurs, que se celebra el dissabte dia 17 d'abril a Ripoll. Pots veure les fotos

proves CANGUR

Proves CANGUR
18 de març de 1999

Concurs Europeu de Matemàtiques, organitzat, a Catalunya, per la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM). En el cas dels alumnes de la Bisbal, serà vàlid pel Premi Sant Jordi de Matemàtiques de l'IESI la Bisbal.


Festa de fi de 1r trimestre

El dia 23 de desembre celebrem el Nadal a l'Institut. Entre les moltes activitats programades, cal destacar l'Homenatge a Lorca.


El Club dels Amics del Teatre

III Concurs Webs de Ciència

Programa Comenius SMART

Pàgina d'en Ramon Monràs, professor de Ciències, responsable de la participació del centre en aquest programa.
El treball dels nostres alumnes de 4t d'ESO del curs 97/98 per aquest programa ha sigut guardonat amb el 1r Premi al III Concurs de Webs de Ciència, organitzat dins el marc de la Setmana de la Ciència que se celebra del 13 al 20 de novembre de 1998.


La Castanyada


SMART Meeting a la Bisbal

Del 28 d'octubre a l'1 de novembre va tenir lloc a la Bisbal una trobada internacional de professors responsables de programes Comenius SMART. Podeu consultar els actes programats per aquesta ocasió.


Activitats de 1r Cicle d'ESO


Sortides programades

Concurs de Webs de centres 98

Participem als Netd@ys 98

El Departament d'Ensenyament ens ha atorgat el sisè premi del concurs de Webs de centre Presentem la nostra escola a Europa, organitzat pel Programa d'Informàtica Educativa, en el marc dels Netd@ys'98. El mateix Honorable Conseller d'Ensenyament ens l'ha entregat a l'Auditorium del Departament, el dia 21 d'octubre del 1998.


[ Portada | Introducció | El Centre | Història |
| Caixa dels Trons | Anuncis | Estudis en preparació | Activitats Normals |
| Activitats Extres | Paginers | La Ciutat ]