LA CUINA CASOLANA MÉS FÀCIL

Subapartats:

Entrants

Primers plats

Segons Plats

Postres

Receptes bàsiques

Altres

     Introducció

La cuina és un art de difícil realització, ja que ha d'aportar plaer a tots els sentits i proporcionar-nos unes funcions nutricionals i de manteniment de la salut bàsiques per a la nostra supervivència i per a poder obtenir una millor qualitat de vida. Malgrat això és un medi molt ampli per poder expressar la creativitat personal i divertir-se.

Cada cultura s'expressa de maneres molt diferents: els orientals mengen amb bastonets, a Centre-Amèrica es menja el postre com a primer plat, a França el formatge, en comptes d'entrant, es pren de postres...

És important recordar que cal rentar-se les mans i recollir-se el cabell abans de començar a cuinar, i també posar-se un davantal.

 

Links externs:

                       Carlos Arguiñano

         Eva Arguiñano

Julia Moreno

IES Lluís Domènech i Montaner

Música de McFly

Webs 3r ESO