ENTRANTS |
||
Subapartats: |
Croquetes Ingredients: Carn (millor de pollastre, però val qualsevol) Ceba (per 2/4 de carn 1Kg aprox.) Farina (400g aprox. per les quantitats anteriors) Llet Ous (2 o 3) Pa ratllat Sal Oli Preparació: - Es rosteix la carn i es trinxa amb un ganivet, com més petita quedi, millor (és preferent no utilitzar la batedora, ja que quedaria com les farinetes). - Es talla la ceba en tires molt primes i es fregeix amb una mica de sal fins que quedi ben daurada. Tot seguit es barreja amb la carn a la mateixa paella i se li afegeix la farina. - Es passa la barreja anterior per la paella fins que la farina queda torrada. Després se li afegeix llet perquè quedi una massa uniforme, que s’ha de deixar refredar. - S’agafa la mida d’una cullera de sopa aproximadament i, amb aquesta quantitat de massa, es fa la forma de les croquetes. - Es remenen els ous com per fer truita. - Es passen les croquetes primer pels ous i després pel pa ratllat. I ja es poden fregir. - Un cop fregides és recomanable posar-les sobre un paper perquè absorbeixi l’excés d’oli. |
Links externs: |
Julia Moreno |
IES Lluís Domènech i Montaner |
|
Música de McFly |
||