ENTRANTS

Subapartats:

Primers plats

Segons Plats

Postres

Receptes bàsiques

Altres

Inici

  Croquetes

 

Ingredients:

Carn (millor de pollastre, però val qualsevol)

Ceba (per 2/4 de carn 1Kg aprox.)

Farina (400g  aprox. per les quantitats anteriors)

Llet

Ous (2 o 3)

Pa ratllat

Sal

Oli

Preparació:

- Es rosteix la carn i es trinxa amb un ganivet, com més petita quedi, millor (és preferent no utilitzar la batedora, ja que quedaria com les farinetes).

- Es talla la ceba en tires molt primes i es fregeix amb una mica de sal fins que quedi ben daurada. Tot seguit es barreja amb la carn a la mateixa paella i se li afegeix la farina.

- Es passa la barreja anterior per la paella fins que la farina queda torrada. Després se li afegeix llet perquè quedi una massa uniforme, que s’ha de deixar refredar.

- S’agafa la mida d’una cullera de sopa aproximadament i, amb aquesta quantitat de massa, es fa la forma de les croquetes.

- Es remenen els ous com per fer truita.

- Es passen les croquetes primer pels ous i després pel pa ratllat. I ja es poden fregir.

- Un cop fregides és recomanable posar-les sobre un paper perquè absorbeixi l’excés d’oli.

 

Links externs:

                       Carlos Arguiñano

         Eva Arguiñano

Julia Moreno

IES Lluís Domènech i Montaner

Música de McFly