PRIMERS PLATS |
||
Subapartats: |
Amanida de formatge de cabra Ingredients: Enciam, escarola... Bacó o carn salada (opcional) Formatge de cabra Mel Nous Tomàquets (millor de Cherry) Sal Oli Preparació: - Es tallen els diferents enciams i l’escarola en trossos mitjans. S’escampen per un plat pla i gros o en plats separats, això va a gustos. S’agafen els tomàquets i es tallen, tot seguit, es reparteixen pel plat. - En una paella es fregeix el bacó a foc mig durant 2 o 3 minuts. Es poden utilitzar tires fines i no massa llargues o daus. Un cop fets, s’escorren bé i es reparteixen pel plat i s’amaneix el plat. - Per altra banda, s’agafa el formatge de cabra i s’escalfa. Hi ha dues maneres: al bany maria o al microones. S’ha d’aconseguir que el formatge estigui al punt abans de desfer-se. Un cop tret del bany maria o del microones, s’hi suca la mel pels voltants. Amb compte, es posa damunt de l’amanida. Aleshores es reparteixen les nous per damunt, que agafin una mica d’escalfor amb del formatge. Gaspatxo Ingredients: Tomàquet Cogombre Pebrot Ceba Una dent d’all. Sal Oli Vinagre Preparació: - Es tallen els ingredients anteriors en trossos, es passen per la batedora i es posa a refredar a la nevera. - Si es vol es pot acompanyar amb quadradets de pa fregits. Sopa d’all Ingredients: Sal Ou Preparació: - Es talla el pa en llesques molt fines i es fica en un plat fondo, on afegirem la sopa més tard. - Quan agafi el gust d’all es fica la sopa en el plat i se li afegeix un rajolinet d’oli. - Si es vol se li pot posar un ou abans d’afegir-hi l’oli. |
Links externs: |
Julia Moreno |
IES Lluís Domènech i Montaner |
|
Música de McFly |
||