M E D I E M ?

 

conclusió crèdits guía didàctica
P ROCES

PER A REALITZAR LA TASCA ANTERIOR HAS DE SEGUIR EL SEGÜENT PROCÉS:

1.- Per la creació del grup de treball podeu llegir el document "creació de grups" (recorda que no podeu ser més de tres).

2.- Ara heu de fer una recerca d'informació a les pàgines web que trobareu a: "Què és això de la MEDIACIO"?Anoteu les pàgines que penseu que són més interessants per comentar-les amb els companys del grup. (Individual)

3.- Heu de fer recerca de les experiencies que sobre MEDIACIÓ fan en altres centres educatius, per veurecom ho han portat a terme i quins resultats s'han obtingut: per això mirareu en: ·Com ho han fet en altres llocs"? Poseu per escrit les conclusions que sobre MEDIACIÓ us serviran per a realitzar el powerpoint.(Individual)

4.- Heu de conéixer una estrategia de MEDIACIÓ

5.- Heu de observar conflictes que es produeixen al vostre voltant (mínim tres) i omplir per a cada observació una "Fitxa d'observació de conflictes"

6.- Comenteu amb els membres del grup les observacions fetes i realitzeu cada un una estrategia de MEDIACIÓ

.7.- Amb el fi de completar les dades, passareu uns qüestionaris als vostres companys (parleu amb el tutor/a i aprofiteu una classe de tutoria). Els resultats indicaran la situació real del vostre IES: "Avaluació el clima a l'aula", "Avaluació dels llocs on hi ha conlflictes"

8.- Ara ja podeu començar a elaborar un Power Point per explicar als vostres companys la necessitat de la MEDIACIÓ per tal de millorar el Clima del Centre. Voleu saber com s'elabora un Power Point?