L'activitat final serà un viatge virtual per una comarca vitivinícola que quedarà resumit en una d'aquestes tres activitats que et proposem:

a) Una presentació multimèdia per exposar a classe.

b) Un dossier il.lustrat amb les tasques realitzades.

c) Un dossier que permeti seguir el vostre recorregut per la comarca.

A través de l'activitat escollida hauràs d'explicar a la resta de la classe quins tipus de raïm es conrea, on es produeixen vins i caves a la teva comarca, i en què consisteix el procés de fermentació del raïm. També explicaràs el que hagis esbrinat de tota la cultura que envolta el món del vi, des del tipus de copes a les tradicions i costums relacionats.

Aquest treball l'heu de fer en un grup d'entre tres o cinc persones (és aconsellable que creeu grups de nombre imparell ja que serà més fàcil prendre decisións).

Per aconseguir-ho, t'has d'informar sobre la producció de raïm, les caves, el procès químic de fermentació del sucre, i també sobre dites populars, tradicions, mites, costums socials, relacionats amb el vi.

Índex Introducció Procés Tasca Guia didàctica Avaluació Recursos Conclusió Crèdits