Loading

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mapaweb
contacta

 

 

escenariclic aquí
laforclic aquí
escogerclic aquí

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 

PÀGINA PRINCIPAL
 
PÒRTIC
 
Pòrtic d'entrada. Panoràmica general sobre alguns dels "continguts" desenvolupats en la web.
 
 
L'EDUCACIÓ
 
secc1Què seria dels humans sense Educació? L'Educació ha existit sempre? En què consisteix aquesta activitat humana? Educació... per a què? Quina és la seva finalitat? Serveix per quelcom més que tenir uns estudis? Quin és l'efecte de l'Educació sobre els individus? En aquesta secció s'intenta oferir una visió moderna i actual del fenomen educatiu des d'una perspectiva antropològica, posant en relleu la seva essència. L'Educació, una de les activitats més nobles de l'espècie humana.
 
 
FORMACIÓ PERMANENT
 
secc2Secció orientada a la comprensió, promoció i difusió de la Formació Permanent: Educació i etapes de la vida, reptes i evolució de la societat actual, la seva necessitat i importància, la Formació Permanent com a exigència i necessitat actuals, ... En aquesta secció es presenta un conjunt de texts, documents, articles i materials diversos orientats a facilitar i estimular una reflexió pausada, serena i crítica sobre la necessitat de la Formació al llarg de tota la vida , desvetllar l'interès per la Formació Permanent i despertar la motivació personal.
 
 
FONAMENTS CULTURALS
 

fonaEn aquesta secció es prestarà especial atenció als fonaments que estan a la base del saber i de la cultura occidentals. Partint de les bases antropològiques que han fet possible la cultura humana,es farà repàs a alguns dels eixos fonamentals que han possibilitat la nostra cultura.
Quines han estat les principals fites del pensament i la cultura occidentals? Què succeí, com, quan succeí? De quina manera han estat expressats aquests fets, fenòmens o esdeveniments pel pensament occidental, pel mite, la ciència, la filosofia o la religió? De quina manera un mateix fet, esdeveniment o fenomen ha estat expressat al llarg de les diverses èpoques històriques?

 
 
PRODUCCIÓ PRÒPIA
 
secc3Secció que t'ofereix diversos materials digitals d'elaboració pròpia. Aquí trobaràs diversitat de materials (documents word, pdf, presentacions PowerPoint,  animacions flash, ...) sobre una variada gamma de qüestions relacionades amb societat de la informació i noves tecnologies, ciències socials, antropologia filosòfica, educació, civisme i altres temes, que poden servir per complementar altres recursos emprats per tu i que et poden ser d'utilitat en la teva formació.
 
 
ESPIGOLANT PER LA WEB
 
espiga"Espigolar": activitat agrícola que es feia en temps de sega i que consistia en collir les espigues que havien quedat al camp després de la sega. Arreplegar, triar d'ací i d'allà el que d'interessant encara queda després d'una criba. De forma semblant en aquesta secció aniran apareixent periòdicament pàgines webs o documents de procedència diversa, que puguin resultar interessants des de la perspectiva d'aquesta web.
 
 
aportacions
 
2Espai disponible per aportacions i col.laboracions dels visitants d'aquesta pàgina sobre qüestions relacionades amb la temàtica desenvolupada en aquest lloc web. Per si coneixes o disposes d'articles, documents, recursos digitals o adreces electròniques interessants des de la perspectiva general de la web o vols oferir la teva aportació o les teves reflexions sobre qüestions relacionades amb la temàtica general aquí tractada.
 
 
ENLLAÇOS
 
Enllaços a llocs i pàgines webs interessants per completar i ampliar algunes de les temàtiques aquí tractades.
 
book3 COL.LABORACIONS