Fanjac. Associació promotora de la fundació per a l'ajuda a nens i joves amb altes capacitats


Fanjac Girona

Informació sobre les activitats que realitza l'associació FANJAC en les comarques gironines.AGENDA     SOCIS     ADRECES     ACTIVITATS REALITZADES     SUGGERIMENTS i RECOMANACIONS DE SOCISAgenda, novetats i notícies:
 • Activitats maig - Juliol 2019:

   1) CAMPUS 2019 FANJAC.

    INSCRIPCIONS: https://sites.google.com/view/fanjac2017/colonies/campus-2019?authuser=0

    Dates: del 7 al 14 de juliol
    Edat mínima: Primer de Primaria curs 2018-2019
    Edat màxima: Batxillerat.
    Preu soci: 375€ (bestreta de 100€)

    [Els imports de les bestretes a compte de l'import total de les colònies no seran retornats en cas de cancel·lació]

    Metodologia:

    Les activitats estan pensades, dissenyades, dirigides i desenvolupades per un equip d’experts educadors i pedagogs que a més a més tindran formació sobre “Altes Capacitats” per part de Fanjac. La ràtio és d’un monitor per dotze nens, depèn de les edats, per fer més rica i personalitzada la relació entre monitor i nens. El coordinador o director de lleure serà l’encarregat de vetllar pel funcionament de les colònies i serà el vincle entre Fanjac, monitors i nens. Aquest sempre estarà a disposició per aclarir qualsevol dubte, coordinar horaris i àpats i vetllarà per el funcionament de l’activitat.

    Justificació didàctica:

    Es realitzarà el mètode de la globalització centrat en l’ interès del nen. S’ha de tenir en compte que l’activitat educativa en el lleure no serà mai disciplinada. Els monitors no tenen un paper de mestre, sinó una actuació no directivista i personalitzada, basant-nos en el respecte i la relació d’igual a igual. Creiem important aprofitar espais i recursos físics i naturals de l’entorn treballant els respecte a la natura per tal de crear un ambient responsable i sostenible. Basarem l’educació del nen en valors ètics i solidaris, tot centrant-los en l’autonomia del nen , la responsabilitat i la presa de compromisos.

    Activitats:

    Fanjac aportarà tallers i activitats extracurriculars com biologia, ciència i cuina creativa,astronomia i màgia. Aprofitant l'entorn es farà un Trekking aquàtic i un taller d'hípica amb ruta a cavall i moltes més activitats de lleure que ens ofereix El Collell com:

    Camp d'Aventura, Pista americana, Ginkanes, Rutes d'orientació, jocs de rol, excursió BTT, Kaiaks, Laser Tag, Jocs d'aigua, jocs de nit, Piscina nocturna, Kin Ball, Overboards i molt més...

    Lloc: https://goo.gl/maps/gi9mDh8DN2iMn9WK8

    Crta. Santuari Sta. Maria del Collell s/n
    17831 Sant Miquel de Campmajor
    (Girona)   2) Sortida del 24 al 29 de juny. “Explora i viu la natura”.

    Per més informació : Susanna Fernando, tel. 669.00.40.23, Email: susanna@educarelser.com.   3) Sortida en família pel dissabte 25 de maig a la Cooperativa La Fageda i dinar de pícnic al parc natural de la Fageda d’en Jordà.

   Estem preparant la informació i els formularis d’inscripció ja que la visita té un aforament màxim. Us mantindrem informats.

 • Activitats obertes que poden ser del vostre interès:

 • TALLERS 2018/19 i cursos. 12 tallers (document amb totes les activitats).

  • Taller. Girona temps de flors.

  • Taller d'educació emocional amb cavalls.

 • Informe de NACE sobre bulling i altes capacitats.


 • És va fer: II Congreso internacional en altas capacidades, GIRONA 2018. UdG-FANJAC. Web congrés i + info....