English version   Catalan version

The acid rain monitoring 


PlujaGuia de la Web


    Contingut

 

Inici de la pàgina actual 

Els detalls del disseny


  • Amb la guia de la Web tenim a l'abast tots el apartats que composen aquest treball i podem explorar-los en l'ordre que més ens plagui.
    Tornant a la guia podrem saber si ens queden apartats per visitar o estarem segurs que la exploració ha sigut completa.
    Els enllaços en taronja són aquells que encara no hem vist (són àcids). Els apartats visitats esdevenen marrons (se n'ha neutralitzat l'acidesa).

  • El títol de la portada està inserit sobre una imatge de la nostra ciutat i presenta els colors del paper indicador de pH.

  • El degradat de colors del paper indicador de pH també s'ha utilitzat en els títols dels diferents apartats, els quals porten una vinyeta amb una imatge que és activa i en clicar-hi podem sentir un soroll, com per exemple el so del tro que acompanya el llamp.

  • Els títols dels subapartats són blaus, com el text principal, honorant el color de l'aigua i el cel no contaminats. També és de tons blaus el fons, així com la barra separadora.

Esperem que el conjunt resulti harmoniós i agradable i motivi a professors i alumnes a estudiar i llegir aquest treball i potser també animi a algú a afegir-se a aquest projecte o a dur-ne a terme un de semblant.


Inici de la pàgina actual