CFA Edelia Hernández

de Viladecans

Trets històrics del Centre

Va iniciar la seva activitat al voltant dels anys setanta i va néixer com a institució (avaluació contínua) al curs 1976/77 (segons arxius), ubicat a les aules del CEIP Àngela Roca de Viladecans. Aquí, un grup de mestres feia classes a persones adultes a les tardes després de la seva jornada laboral. A partir d'aquest reconeixement oficial, el centre ha passat per diferents situacions i circumstàncies. Així, al curs 1991/92, va canviar a uns locals de l'avinguda Roureda on vam estar fins l'abril del 1999, en què es va traslladar a una nova ubicació al barri de Sales, on vàrem estar fins juny del 2007.


Inauguració de l'escola

Des del 15 de juny de 2007 som a l'actual ubicació del c/Santiago Rusiñol 2, on disposem d'unes magnífiques instal·lacions en un edifici nou que ha posat a la nostra disposició l'Ajuntament de Viladecans.

Interior de l'escola El centre

El centre, al llarg d'aquests anys, ha anat creixent, ampliant l'oferta formativa per tal d'adaptar-la a les necessitats de la població de Viladecans. En el curs 2000/01 el centre va començar a impartir la Secundària per a Adults (GES).

Pel Decret 312/2001 de 20 de novembre, i publicat en el DOGC de 5.12.2001, es va crear el Centre de Formació de Adults Edelia Hernández que anteriorment s'havia anomenat Escola d'Adults de Viladecans i posteriorment Aula de Formació d'Adults. L'acte inaugural es va fer el 14 de febrer de 2003 a l'antic edifici del barri de Sales.

El nou edifici el vàrem inaugurar el dia 13 de desembre de 2007.

El CFA Edelia Hernández és un centre públic d'ensenyament integrat a la xarxa de centres de formació d'adults de la Generalitat de Catalunya que també rep suport en recursos humans i materials de l'Ajuntament de Viladecans.

El nostre centre és l'únic de Formació d'Adults a Viladecans. Dóna resposta a les demandes de formació de persones adultes de les poblacions de Viladecans, Sant Climent de Llobregat, i també de zones properes com Gavà i Sant Boi.

Les instal·lacions del centre: 9 aules per a formació presencial, sala informàtica i d'autaprenentatge i biblioteca.

L'objectiu d'aquest servei és oferir formació permanent, a partir dels 17 anys, destinada a desenvolupar les capacitats personals i de relació social i a millorar les competències professionals.
Les titulacions oficials que s'ofereixen van des del certificat de Formació Instrumental, el Graduat d'Educació Secundària (GES) o l'obtenció del nivell C de català, fins a la preparació d'accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Un edifici modern i funcional

L'espai de connexió entre plantes de l'edifici és obert i facilita una lluminositat excepcional, amb la qual també disposen totes les aules.
La instal·lació amplia i dota de més recursos el servei de l'antic Centre de Formació d'Adults, que va iniciar la seva tasca fa gairebé tres dècades. La incorporació de les noves tecnologies, amb sala d'informàtica i d'autoformació, obre noves oportunitats formatives.


Consergeria
Interior del centre

ENLLAÇOS D'INTERÈS

Segueix-nos al Facebook ../COMPETIC Departament d'Ensenyament
Ajuntament de Viladecans Escola Oberta al Barri Revista digital

BREUS!

  • El CFA Edelia Hernández us desitja un bon estiu i bones vacances!
  • Calendari de preinscripcions per al curs 2018-2019: del 3 al 7 de setembre.

PROGRAMA DE FONS SOCIAL
EUROPEU 2014/2020

AGENDA

TWITTER

SOM EL CENTRE

IOC ATIC Aula Virtual del CFA