CFA Edelia Hernández

de Viladecans

Viatges d'Estudis

El CFA Edelia Hernández des de l'any 2003 porta organitzant viatges culturals arreu del continent europeu amb l'objectiu de conèixer els costums, la cultura i les tradicions de les ciutats que es visiten. Durant el curs el centre prepara el viatge, des de la recerca d'informació de la ciutat que es va a visitar; museus, palaus, catedrals, monuments, passejades, etc. així com la recerca de guies autòctones per ensenyar la seva ciutat. A llarg del curs també es van fent de dues a tres reunions informatives per a que la gent interessada vagi sabent com s'organitza i com es prepara l'itinerari i tot el que comporta.
El viatge està obert a tothom que desitgi viatjar en grup i de forma cultural. Normalment el grup sol ser entre quaranta i cinquanta persones aproximadament, encara que el nombre pot variar segons l'any. El viatge es fa cap al mes de maig que fa millor temps allà on es viatja i la durada són de sis o set dies com a màxim.
Durant el viatge, el grup s'acostumbra a moure en transport públic; en tren, tramvia, metro, autobús, o bé caminant i donant passejades per la ciutat. S'aprofita al màxim el dia per veure els llocs d'interès, per això cal matinar i portar calçat i roba còmoda. Els àpats es fan durant l'itinerari; al migdia es sol dinar un entrepà per no perdre massa temps i per sopar cadascú es busca algun lloc més tranquil.
A continuació es mostra un mapa d'Europa amb els països visitats.
El curs passat 2018-19 el viatge d'estudis va ser a Milà i voltants del 18 al 25 maig de 2018.


Viatge d'estudis a Grècia - del 17 al 23 de maig.

El viatge d'estudis queda ajornat al setembre pel "Covid-19".

Mapa d'Europa amb els països visitats
  • Viatge d'estudis a Eslovènia i Venècia 2017.
  • Viatge d'estudis a Sicília (part oriental) 2016.
  • Viatge d'estudis a Polònia 2015.
  • Viatge d'estudis a Sicília 2014.

SOM EL CENTRE

IOC ACTIC Aula Virtual del CFA

SEGUEIX-NOS!

Facebook Twitter Instagram Youtube

ENLLAÇOS D'INTERÈS

Ajuntament de Viladecans COMPETIC Revista digital
Departament d'Ensenyament XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya Estudiar a Catalunya

BREUS!

AGENDA

PROGRAMA DE FONS SOCIAL
EUROPEU 2014/2020

TWITTER