Navegació

 

 

 

ENTREGA DE LES ORLES A L'ALUMNAT DE 6è

 

 

 

 

 

FESTIVAL DE COMIAT DE 6è

 

 

 

 

TARDA LITERÀRIA 2016

 

Un any més, després de Sant Jordi ens reunim al gimnàs tot l’alumnat de primària. En primer lloc, amb l’objectiu de motivar a la lectura i escriptura en la seva vessant més literària. En segon lloc, per posar en valor l’esforç de creativitat de tots els nostres infants en presentar-se al concurs de poesia Josep Carner i poder escoltar els poemes guanyadors i accèssits de cada categoria llegits pels propis autors/es.

 

Categoria 1r.

Guanyador. Carles Farràs

Accèssit. Eric Moglan

Categoria 2n.

Guanyadora. Carla Moliné

Accèssit. Iker Marquez

Categoria CM

Guanyador. Roger Samper

Accèssit. Laia Baró

Categoria CS

Guanyadora. Noah Expósito

Accèssit. AintzaneExpósito

 

 

 

 

Després de la lectura hem pogut escoltar la informació per part d’una alumna de sisè que demà ens visitarà en Jaume Cela i ens anima a llegir algun dels seus llibres que podem trobar a la biblioteca de l’escola.

Tot seguit, amb moltes ganes l’alumnat de cicle inicial ha cantat una cançó sobre la llegenda de Sant Jordi.

Per acabar hem vist un audiovisual de la llegenda amb 5 finals ben diferents per a que puguem triar el que ens faci més gràcia.

 

 

 

 

 

Fotos

 

 

 

 

2a FASE DEL CONCURS FEM MATEMÀTIQUES 2016

 

El dimecres 13 d’abril la nostra escola va tenir l’honor de ser la seu de la 2a fase del concurs fem matemàtiques 2016, organitzat per l’associació Lleimat.

 

El logo de la jornada va estar dissenyat pel Xavier Martín Pascual de sisè.

 

En aquesta fase hi van participar 103 alumnes de diferents escoles i instituts de la província de Lleida, de la nostra escola s’havia classificat el grup format per: Adrià Henares, Joana García i Núria González.

 

La jornada va començar amb una prova individual classificatòria per a la Final de Catalunya.

 

Posteriormentvan anar al Parc d’Europa a realitzar una gimcana on van poder gaudir de les matemàtiques en un entorn privilegiat.

 

Més tard, l’alumnat de sisè ens va regalar una actuació de percussió corporal i la mestra de música va organitzar una percussió matemàtica amb tot l’alumnat per tal de treballar el mínim comú múltiple.

 

Des de l’escola volem felicitar la Joana Garcia Martí que va quedar classificadai anirà a la Final a Girona el dia 21 de maig. Enhorabona Joana i molta sort per a la propera!

 

Volem agrairla presència de la inspectora del centre sra. Carme Huguet que ens va acompanyar durant la jornada i va col·laborar en el repartiment de premis.

 

També volem agrair a les mares voluntàries de l’AMPA que ens van ajudar amb els esmorzars. Gràcies un cop més!

 

Fotos

 

 

 

PORTES OBERTE A PRIMARIA

 

El missatge dels nens i de les nenes de primària a les mares i als pares de l'alumnat de P-5.


 

 

 

CELEBREM EL DIA DE LA PAU

 

Fotos

 

 

 

 

 

 

FESTIVAL D'HIVERN 2015

 

Un any més el dia 22 de desembre vam acomiadar el primer trimestre amb el nostre Festival d’hivern. I novament es va omplir la sala polivalent per veure i escoltar les nostres actuacions. Les especialistes de música us volem donar les gràcies a tots i a totes per acompanyar-nos i en especial a tots els tutors i tutores d’infantil i de primària per ajudar-nos a fer possibleaquest esdeveniment.

I, com no podia ser d’una altra manera, volem felicitar a tots els nens i nenes que van fer unes actuacions espectaculars!!!

 

Fotos

 

 

 

 

 

 

 

 

LA MARATÓ DE TV3

 

Des de ja fa uns anys l’institut Canigó organitza activitats per a recaptar diners per a la Marató de TV3. Enguany, el dia 10 de desembre, l’alumnat de 3r d’ESO han pujat a l’escola per tal de fer unes activitat que ajudessin a sensibilitzar el nostre alumnat en un tema tant important per a tots: DIABETIS I OBESITAT.

 

Moltes gràcies a l’alumnat de l’institut per la seva implicació.

Animeu-vos a col·laborar amb La Marató, encara i sou a temps!

 

Fotos