Navegació

 

 

INTERCANVI CORAL A LA CARRAL ABRIL 2016

 

Aquest cap de setmana, 16 i 17 d’abril, ens hem trobat a la casa de colònies La Carral les corals En Clau de Veu (ex-alumnes de l’escola), una part de la coral de sisè i la coral 9songs de Sabadell. Junts hem compartit grans moments plens de música i d’emoció. Han estat dos dies molt intensos, que van culminar amb un gran concert que representa fantàsticament el treball d’aquests últims mesos.

 

Moltes gràcies a tots i totes els que hi vau participar per fer-ho possible!!

 

Fotos

 

 

 

 

 

FESTIVAL D'HIVERN 2015

 

Un any més el dia 22 de desembre vam acomiadar el primer trimestre amb el nostre Festival d’hivern. I novament es va omplir la sala polivalent per veure i escoltar les nostres actuacions. Les especialistes de música us volem donar les gràcies a tots i a totes per acompanyar-nos i en especial a tots els tutors i tutores d’infantil i de primària per ajudar-nos a fer possibleaquest esdeveniment.

I, com no podia ser d’una altra manera, volem felicitar a tots els nens i nenes que van fer unes actuacions espectaculars!!!

 

Fotos

 

 

 

 

 

 

LA CORAL DE 6è A LA RESIDÈNCIA D'AVIS BETULA ALBA

 

 

 

 

LA CORAL DE 5è CANTA A LA RESIDÈNCIA D’ AVIS

 

El dimarts 15 de desembre de 2015 L'alumnat de 5è que cantem a la coral vam fer un concert ala residència pública d’ avis d’ Almacelles .

Ens va dirigir l’Anna. Ho vam fer per compartir les cançonsque havíem après. Quan vam començar els van agradar molt lescançons que vam cantar.

Quan vam acabar, tots els avis estaven molt contents i ens van començar a aplaudir. Ens van donar dos regals: eren dos cups que a dins hi havien boletes, s’utilitzaven per fer servir l’ intel·ligència. Era molt bonic el regal!!!

 

Fotos

 

 

 

 

 

CORÀL·LIA 2015

 

Un any més la nostra escola ha participat amb la coral de 6è a l’acte que aplega gran part de les corals del nostre poble. El passat divendres 20 de novembre, aprofitant la proximitat del dia de la música, ens vam trobar a l’església 5 agrupacions vocals. Els nostres cantaries de sisè van interpretar tres temes de forma fantàstica i finalment vam cantar tots junts “El Rossinyol”.

 

Va ser un gran dia per compartir la nostra música. Moltes felicitats a tots i a totes!!!

 

 

 

 

Fotos