Navegació

 

 

FESTIVAL D’HIVERN 2017

 

El passat divendres 22 de desembre vam acomiadar el trimestre i l’any de la millor manera que sabem fer: compartint amb les nostres famílies i amics les actuacions que tota l’escola ha estat preparant durant les últimes setmanes.

 

Esperem que tots junt hàgim gaudit d’aquests moments junts i que ens acompanyin per carregar piles aquestes festes.

 

BON NADAL A TOTHOM!!

Fotos

 

 

 

 

 

 

CONCERT A BETULA ALBA DE LA CORAL DE 6è

 

Com ja és tradició en aquests últims anys pel més de desembre, la coral de sisè de l’escola va pujar a cantar a la Residència Betula Alba el passat dimecres dia 20. Uns cantaires entregats van compartir amb el públic les cançons treballades durant aquest primer trimestre. Sempre és una experiència bonica pujar a cantar pels padrins i padrines.

 

Moltes gràcies a tots i a totes!!

Fotos

 

 

 

 

 

 

CONCERT DE LA CORAL DE 5è A LA RESIDÈNCIA PÚBLICA

 

El passat 18 de desembre, la coral de 5è va anar a la residencia pública d’Almacelles a cantar diverses cançons als avis.

 

Hi havia cançons per a tots els gustos, algunes en català: “Jo sóc com tu”, “Dimoni pelut”, “Alegria”, “País blanc” i “La resta portant-ne”; altres en anglès: “Engine, Engine” i “What is love”.

 

Els avis es van divertir tant com nosaltres. Al marxar ens van donar una bosseta amb llaminadures.

 

Va ser una experiència inoblidable.

 

ELS ALUMNES DE 5è B

 

Fotos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CORÀL·LIA 2017

 

Un cop més la coral de sisè va participar el passat divendres al concert de Coràl·lia, on ens trobem amb gran part de les corals del poble. Vam passar una bona estona compartint les nostres cançons i gaudint de les diferents veus dels que hi van participar.

 

Moltes gràcies a tots i totes per ser-hi!!!

 

Fotos