Navegació

 

L'ALUMNAT DE P4 A LA SAIRA

 

EL DIVENDRES DIA 13 DE NOVEMBRE ELS NENS I NENES DE P4 VAREM ANAR A LA SAIRA PER FER TALLERS DE FULLES DE TARDOR I AMETLLES GARRAPINYADES. DESPRÈS DEL DINAR VAREM VISITAR ELS ANIMALS. PER ACABAR, UNA PASSEJADA AMB PONI I FI DE FESTA AL TIPI.

 

MERAVELLÓS DIA DE TARDOR !!!

 

 

FOTOS

 

 

 

CELEBREM LA CASTANYADA

 

El passat dia 30 d’octubre l’alumnat d’educació infantil va pujar a l’edifici de primària a celebrar la castanyada amb els nens i nenes de cicle inicial. Va ser una tarda de companyoniaen la que els més grans es van sentir responsables dels petits, van ballar, pintar, escoltar contes i menjarunes castanyes ben torradetes que ens van fer el conserge i unes mares voluntàries.Ah! I tot això disfressats de castanyers i castanyeres!

 

Fotos

 

 

 

Hola a tots i totes,

 

 

 

Moltíssimes gràcies a totes les castanyeres i castanyer per la vostra ajuda i col·laboració en la celebració de la Castanyada i haver fet possible que els nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial poguéssim menjar castanyes i haver gaudit de la festa.

 

Una abraçada i fins una altra!

 

Mestres d’Educació Infantil i Cicle Inicial.

 

 

 

 

FOMENTEM L’ALIMENTACIÓ SALUDABLE

 

L’ALUMNAT DE P5 I CICLE INICIAL VAM PARTICIPAR EL PASSAT DILLUNS 5 D’OCTUBRE EN LES ACTIVITATS ORGANITZADES PER LA FEDERACIÓ D’ENTITATSCONTRA EL CÀNCER A LA SALA POLIVALENT, AMB MOTIU DE LA CAMPANYA “ACTUA CONTRA EL CÀNCER: MENJA SA I MOU-TE!!!”

VAM GAUDIR DE LA REPRESENTACIÓ DE L’OBRA “L’HORT D’EN MARÇAL” , MOLT DIVERTIDA I PARTICIPATIVA, I A CONTINUACIÓ TOTS ELS NENS I NENES VAM PODER FER BROQUETES DE FRUITA VARIADA, QUE VA SER EL NOSTRE ESMORZAR.

 

Fotos

 

 

 

VISITA ALS GEGANTS D’ALMACELLES

 

EL DILLUNS 21 DE SETEMBRE AL MATÍ, ELS NENS I NENES DE P4 I P5 VAM ANAR A CASA CLARA PER A VEURE D’APROP ALS GEGANTS I CAPGROSSOS D’ALMACELLES.

 

L’ÓSCAR LALANA ENS VA EXPLICAR LA HISTÒRIA DE LA CASA I EL PERQUÈ DELS NOMDELS GEGANTS. TAMBÉ ENS VAM PODER PROVAR ELS CAPGROSSOS… I HEM VIST QUE NO FAN TANTA POR.

 

ENS HA AGRADAT MOLT!!!

 

FOTOS