XERRADA I OBSERVACIÓ D'ASTRONOMIA 6è

 

Dilluns 10 d’octubre, el senyor Ramon Drudis va venir a l’escola per fer una xerrada sobre astronomia als alumnes de 6è.

Ens va parlar de l’univers, centrant-se sobretot en el nostre sistema Solar.

Va resultar ser molt interessant i a la vegada vam aprendre moltíssim.

 

El mateix dia, al vespre, vam quedar a l’escola amb el senyor Drudis i el César per observar el cel de nit.

Vam poder veure tres planetes, Venus, Mart i Saturn; També vam observar la lluna a través d’un telescopi que va portar el senyor Drudis; i per últim, el César ens va parlar amb molt entusiasme de les estrelles, les localitzava amb un làser perquè nosaltres les poguéssim visualitzar fàcilment.

 

Va ser una experiència inoblidable!!!

 

Fotos

 

 

 

VISITA DELS MOSSOS D’ESQUADRA


El dia 3 d’octubre de 2016 van vindre a la nostra escola els mossos d’esquadra, concretament una part de la secció de ciberpolicia. Ens van parlar sobre els perills d’internet i com evitar-los. Ells ens van fer una enquesta sobre qui utilitzava les diferents xarxes socials com l’Instagram , el Facebook , el Twitter etc...


Ens van dir que una manera de prevenir ser víctimes de ciberassetjadors era privatitzar els perfils socials i que havíem de prendre una sèrie de precaucions si fèiem ús de les xarxes socials, com ara configurar l’accés a persones conegudes, tapar el visor de la webcam segons en quines ocasions, no facilitar les dades personals ni el correu electrònic a ningú, bloquejar les persones que facin un ús inadequat de la xarxa social...


Ens van parlar sobre l’internet segura , el ciber assetjament etc. També ens van parlar sobre casos que havien tingut sobre tot aquest tema d’internet.
La policia que ens va fer la xerrada es deia Montse. L’endemà van informar als pares del que ens havien explicat a nosaltres


L’activitat va ser molt educativa i molt xula!!!

 

Alumnat de la classe de 6è A

Fotos

 

 

 

 

L’EDITORIAL LA GALERA ENS VA FER UNA DONACIÓ

 

El passat mes de juny 2016, l’editorial La Galera va fer donació al centre d’un exemplar de “El zoo d’en Pitus” dedicat per la seva il·lustradora, la ninotaire Pilarín Bayés.

 

Aquest llibre va ser premi Folch i Torres fa 50 anys!!!

 

Fotos

 

 

 

L’ALUMNAT DE SISÈ VOL SALUDAR I DESITJAR UN BON CURS A TOTS ELS MEMBRES DE LA COMUNITAT EDUCATIVA DE L’ESCOLA

 

Hi family, com esteu?

 

A l’ alumnat de sisèens reconforta saber que ja som els més grans de l’Escola. Estem il·lusionats de tornar a començar les classesi volem donar-vos la benvinguda al nou curs escolar.

 

Ja que som els més grans , a part dels adults que hi treballen, és clar, ens tocarà fer alguna activitat diferent de les que havíem fet cursos anteriors com ara:

 

  • .- Apadrinament lector:acompanyarem als alumnes de 1r en el seu procés d’aprenentatge de la lectura.

 

 

  • .-Ràdio pati: entrevistarem personatges que siguin del nostre interès i construirem un programa de ràdio.

 

 

  • .-Apadrinament del parc d’Europa: Presentarem el parc a altres alumnes d’una altra escola.

...

 

Us desitgem a tots que passeu un bon curs escolar.

 

 

 

 

 

Navegació