Bloc de la SES Escola Verda Activa Recursos TIC

08-09-11.
Actualització de la pàgina web.

Coincidint amb l'inici de curs, la Secció d'Institut (SI) ha actualitzat la pagina web amb el propòsit de donar un millor servei i una informació més ajustada a les necessitats de la comunitat educativa.
La nova adreça serà http://www.si-stllorencmorunys.net, a partir de la qual s'accedirà també al moodle del centre (Virtus360) i properament també a la intranet. Esperem que us sigui d'utilitat.

13-07-11.
Projecte Orator.

Un cop publicada la convocatòria i abans d'acabar el termini per presentar el projecte el proper dia 15 de juliol, ja podeu veure el resultat del treball realitzat durant tot el curs. Es tracta d'un projecte per potenciar l'aprenentatge actiu de les llengües emprant el programa de medi ambient com a centre d'interès. Felicitats per la feina i mireu com ha quedat el bloc i el Glogster.

13-07-11.
Publicació del projecte de Castellà.

La prestigiosa revista digital iEARN-Pangea ha fet ressò del treball publicat pels alumnes de 1r i 2n d'ESO de literatura castellana, amb la creació de diferents pòsters digitals utilitzant l'eina Glogster. És tracta d'una associació internacional de docents dedicats a la innovació educativa. Si voleu veure els resultats cliqueu a l'enllaç. Enhorabona a tots per l'esforç realitzat!

23-06-11.
Reunió de pares.

El proper dimarts 28 hi ha convocades un parell de reunions de pares amb les següents temàtiques: 11.00h digitalització de les aules i projecte 1x1, per als alumnes que el curs vinent faran 1r d'ESO. 13.00h projecte Orator, aprenentatge actiu d'idiomes per a tot l'alumnat del centre, 3r dESO inclòs.

18-06-11.
Final de curs
.
Les darreres activitats del curs es van iniciar el passat dijous amb l'excursió a l'Aquòpolis, dilluns l'inici de les proves extraordinàries, dimarts la festa de l'AMPA, amb una exhibició de danses i Acrosport, i finalment, el darrer dia del curs amb la cloenda, el tancament de la revista i una activitat d'orientació. El lliurament d'informes als pares serà dimarts 28 i dimecres 29. Esperem que hagueu tingut un bon curs i que passeu bones vacances!

16-06-11.
Sortida a l'Aquòpolis.

A les acaballes del curs, res millor que una bona sortida per gaudir d'un parc aquàtic, concretament l'Aquòpolis de Vilaseca. Diferents atraccions i piscines de tot tipus per una bona remullada i fer passar la calor.

07-06-11.
Formalització de la matricula.

Durant la setmana del 6 al 10 de juny s'obre el període de matriculació, en el qual l'alumnat preinscrit ha de confirmar que realment vol la plaça assignada per cursar l'any vinent 1r i 3r d'ESO. És molt important presentar tota la documentació demanada pel centre dins el termini establert. + info.

 

Secció d'Institut de Sant Llorenç de Morunys
Carrer de la Creueta, s/n
25.282 Sant Llorenç de Morunys (Lleida)
Telf. 973 492 009 - Fax 973 492 413
c5008248@xtec.cat

presentació

calendarijustificant d'absències

Gmail