F I L O È T I C A
Web de materials i recursos de FILOsofia i ÈTICA per a la reflexió

 

Canvis a Filoètica- Actualització: Novembre 2023

Presentació:

filoeticaFiloètica va ser construïda a finals de l'any 1998 en un curs de disseny i creació de pàgines web organitzat per la Subdirecció General de Tecnologies de la Informació. El febrer del 1999 va iniciar la seva navegació internàutica. Des d'aleshores els formats web han sofert molts canvis. És per aquesta raó que el 2007 vaig decidir donar més accessibilitat al web i fer-la més compatible amb les noves exigències. Actualment, però les pàgines web estàtiques ja estan força en desús i en els propers mesos tornaré a modificar els continguts i l'aparença del web.

Creaif

creaifCentre de recursos per a l'ensenyament, aprenentatge i innovació de la filosofia. un projecte del GDF (Grup de Didàctica de la Filosofia) de la Societat Catalana de Filosofia.

EscherLa percepció i la realitat

Aquest tema de la percepció i la realitat ha ocupat la pàgina principal de Filoètica durant molts anys. Ara ha estat traslladat a la secció de temes, que intentaré anar omplint quan disposi de més temps. Per veure més dibuixos d'Escher clica damunt del seu nom.

Recursos

A l'apartat de recursos teniu com a novetats el fòrum de filosofia per a docents de filosofia a l'educació secundària, alumnes de batxillerat i tothom que estigui interessat en la filosofia.
També s'han fet alguns canvis als enllaços d'altres webs, perquè n'hi havia alguns que no estaven operatius.
La secció Portal és un enllaç directe al portal de filosofia+ on trobareu més articles, apunts, entrevistes, llibres, calendari...

Informació filoètica

En aquest apartat trobareu les darreres incorporacions al web i un mapa complet del web per matèries: Filosofia, Història de la Filosofia, Ètica... Si no trobeu el que busqueu podeu utilitzar el cercador. Espero que sigui d'utilitat. Si cliqueu a contacte en el menú superior s'obrirà una pàgina amb un formulari per enviar dubtes, suggeriments o comentaris.

Efecte Mirall