"Tard o d'hora segur que la natura es vengarà de tot el que els homes estan fent en contra seva."

Johann Heinrich Pestalozzi

(1746-1827)

Educador i reformador social suís


Vls plantar un arbre ?
Per què plantar un arbre?

Per totes aquestes raons i moltes més, és important plantar arbres, sobretot en zones desforestades, per bé que és més important que tots junts lluitem per tal de mantenir el nostre planeta en bon estat, per a nosaltres i les properes generacions.

Com plantar un arbre?

Des d'aquesta web t'oferim la possibilitat de plantar un arbre al "Jardí Botànic Pius Font i Quer". Així pots col·laborar en l'ampliació del nostre jardí i donar a conèixer a d'altres internautes plantes de la flora universal.

Si has decidit plantar un arbre al nostre Jardí cal que complimenteu el següent formulari i ens el feu arribar. En aquest formulari se us demana la informació bàsica amb què confegir la fitxa corresponent (procureu utilitzar en la mesura del possible l'estil que hem usat nosaltres per fer les primeres fitxes) així com un arxiu amb una imatge el més representativa possible digitalitzada amb extensió jpg, comprimida al 75% i de no més de 300x300 dpi. En la mesura que disposem d'espai suficient en el servidor del PIE, nosaltres ens comprometem a plantar la vostra espècie en la Web tot i fent-hi constar la data i els responsables de la plantació.

Tanmateix també agrairem tots aquells suggeriments que ens vulgueu fer (les vostres opinions, propostes de noves seccions, nous temes per confegir el programa de la Sala d'Exposicions, correccions d'errades...). Estem delerosos de rebre els vostres correus electrònics a la nostra bústia

I ara què?


Si has decidit plantar un arbre interactivament no creguis que has arreglat el món, doncs simplement has augmentat la capacitat d'aquesta web, però si realment vols millorar el teu planeta, obre la finestra de casa teva, contempla tot el que vegis al teu voltant, apaga l'ordinador, agafa un plançó, una aixada, una mica d'aigua i ...,ves a plantar un arbre !

Gràcies per pensar amb els altres.


Inici Punt
d'informació
Plànol Jardí
Botànic
Laboratori Sala
d'Exposicions
Biblioteca Pius
Font i Quer
Vols plantar
un arbre?
Sortir