Benvinguts

Em dic Jordi Marcó, sóc mestre de primària i especialista d'educació física.

En ocasions m'he trobat que no sabia ben bé com millorar certs continguts del llibre de text, com realitzar algunes experiències amb alumnes, on trobar recursos, quins recursos fer servir... Degut a això, em vaig proposar crear un pàgina web que reculli les meves experiències per poder-les compartir. A més, m'agradaria que fos una pàgina que anés creixent amb la vostra ajuda i de les experiències, activitats, etc. que volgueu enviar.

 

Educació Primària:

Aquí trobareu recursos didàctics per a la majoria d'assignatures. Alguns, no tots venen acompanyats de fotografies. M'agradaria matitzar, que no en sóc el propietari de tots, n'hi ha que us puc donar la referència, però d'altres que els he vist fer o n'he sentit a pralar i, ara per ara, trobar l'autor/a resulta més que impossible.

 

Educació Física:

En comptes de dissenyar les activitats per cicles, m'he estimat més per blocs de continguts. Crec que tenint una activitat és més fàcil poder-la adaptar als diferents cicles.Algunes estan prou bé.

 

Enllaços/links:

En aquest espai, podreu disposar MESTRES i ALUMNES de diferents recursos web per a treballar. De cara als mestres, dir-vos que podeu fer servir també les pàgines dels alumnes.

 

Contacte:

jmarco9@xtec.cat

Correu Web

 

 

Visita la meva escola

 

 

 

principi