Sobre mi:

Sóc enginyera agrònoma i professora de tecnologia, informàtica i jardineria. La meva empremta digital es pot seguir amb les xarxes socials Facebook, Google+, Instagram i Twitter. Organitzo els materials didàctics a la meva web personal de la XTEC, al portafolis Projectes de Tecnologia de Google Sites i al bloc de formació de WordPress, recull de diversos blocs inicials a Blogger, Blocs Xtec. Molts dels materials són d'elaboració pròpia amb llicència Creative Commons, però també he seleccionat materials i recursos d'altres llocs, companys i editorials, que he utilitzat intentant respectar-ne sempre l'autoria i la propietat.

Endreço els materials didàctics en aquesta web a Google Drive i a Dropbox, els comparteixo a l'Aulatec i a CeDeC, a partir de les presentacions pujades a Slideshare, Slideboom i Prezi; les imatges a Google Photos i a Flickr; els vídeos a YouTube i a Vimeo; i els escrits a Calaméo i Scribd. Amb lliçons interactives a EdPuzzle, enllaços interessants a Symbaloo, i curació de continguts a Scoopit i a Pinterest.

També són "culpa" meva les webquestes "La producció d’energia", " La dieta mediterrània", “Els sistemes de comunicació” i " L'art romànic a Catalunya". També els JClics: "Plantes d'interior. La jardinera de l'Àgora", "Les perles de l'arquitectura" i "Activitats del conte del Pesolet".

Els projectes d'innovació més importants han acabat organitzats al sites Treballant els projectes. Hi destaca el projecte Implica't+ amb els principis de "La Carta de la Terra" de la UNESCO, on hi trobareu el conte del Pesolet (per a Infantil i Primària) i la proposta didàctica corresponent. Aquest projecte ha guanyat el Premi de la Fundació Impuls 2016 i el IX premi Federico Mayor Zaragoza. També el projecte de diversificació curricular "Agramunt Verd" amb el que vàrem guanyar els Premis de La Mostra Audiovisual 2007 i el 12è Concurs de webs de ciència.

He treballat en diferents projectes internacionals Comènius Valueco (2008-2010) i Labour Mobility (2013-2015), compartit a l'espai d'experiències del Programa Internacional Erasmus+ de la XTEC i el projecte eTwinning (2014-2015), guardonat amb els segells de qualitat espanyol i europeu.

Més projectes són la web de recursos TIC TAC 2.0, TIC TAC 3.0 (tot s'ha d'actualitzar...), temes de Prevenció de riscos i alguna altra cosa.

He desenvolupat molts projectes de sostenibilitat i medi ambient. Entre ells podeu trobar el projecte d'ordenació del pati "Pati de sensacions" a l'Institut-Escola Torre Queralt de Lleida i el Refugi de Llavors de la Noguera.

Finalment us convido a conèixer la pàgina web de l’Orfeó Balaguerí i del meu centre, el CRP de la Noguera

mbanere6@gmail.com