Ves a l'índex
 
Clica per saber els objectius del treball
Necessitats nutritives i alimentàries
L'alimentació
La nutrició
Additius alimentaris
Additius autoritzats
Les dietes
Què és una dieta?
La dieta equilibrada
L'engany de les dietes
Anàlisi de dietes
OPINIÓ PERSONAL
   

        S’acosta el final, i amb ell, el moment de ser sincera i d’explicar l’impresió que tinc ara del meu treball. Inicialment tot era una mica confús, fins que no vaig saber ben bé què volia fer i com ho faria, vaig passar alguns dies força preocupada. A poc a poc, vaig anar buscant la informació, llegint-la i estudiant-la, i entre glúcids, greixos i proteïnes vaig portar a terme el treball que en aquest instant s’està a punt d’acabar.

        Hi ha hagut coses més fàcils que altres, una part de la informació, era molt fàcil de trobar, era present a qualsevol llibre i a qualsevol lloc, però una altra part, concretament la de les dietes va costar més d’adquirir, sobretot perquè els metges no et donen un recull de dietes així com així. També ha sigut molt entretinguda la feina de comptar els grams, calories i percentatges de cada una de les dietes, ja que els números havien de ser força exactes per tal d’obtenir uns resultats fiables, però la veritat és que m’agradava perquè ara mateix, puc saber sense dificultat quins són els aliments més calòrics i aquells que ho són menys. La resta, ha sigut simplement ser constant i no oblidar en cap moment les diferents tasques que havia de portar a terme.

        El tema del treball, si haig de dir la veritat, potser m’interessa fins i tot més ara que al començament. No sé, vas llegint, vas escrivint i veus que no donem importància a petites coses rutinàries que estem fent cada dia. Menjar no suposa res per a nosaltres, és com si fos un costum, o potser una obligació però si ens parem a pensar podem veure fàcilment que ens aporta vida.

        Personalment, penso que he assolit els meus objectius, però em sembla que no ho sabré fins que la gent es llegeixi el meu treball i em digui que val la pena cuidar-se i que a partir d’ara faran un esforç per alimentar-se adequadament. Jo diria que he aconseguit demostrar-ho però realment no ho sé, jo he quedat convençuda i després de fer aquest treball estic segura de que controlaré més tot allò que menjo.

        M’ agradaria també destacar que aquest treball m’ha sigut molt útil per relacionar-me amb el meu ordinador i per aprendre a fer-lo anar, tant a l’hora de distribuir i redactar el treball com a l’hora de navegar per Internet. Puc dir-vos que tota aquesta feina m’ha ajudat a saber ordenar les meves idees i a espavilar-me una mica i perquè no, a confiar en mi mateixa i amb la meves capacitats.

        Bé, per finalitzar, dir que estic contenta d’haver fet aquest treball, sobretot perquè com us deia abans, crec que he après coses noves que segurament em seran útils en un futur no gaire llunyà i perquè aquest ha sigut el primer treball "seriós", per dir-ho d’alguna manera, que he realitzat i que segurament no oblidaré mai.

Ves a la benvinguda