PÀGINA DE NÚRIA SARSANEDAS

Per triar i remenar

Aplicacions mòbils

Prepara les proves de selectivitat amb aquestes apps que tenen tots els exàmens de les PAU enllaçats amb les seves solucions. Pensades per a poder estudiar tant teoria com pràctica còmodament, des de tot arreu, amb el teu smart-phone. L'app "Economia de l'empresa 2. Teoria" té tota la teoria que entra a la selectivitat d'aquesta matèria.Economia de l'Empresa 2. Teoria


Aquí hi trobareu tota la teoria de la matèria de modalitat Economia de l'Empresa 2, ideal per a preparar la Selectivitat o les proves d'accés a  Cicles Formatius de Grau Superior. Permet estudiar tranquil·lament tota la teoria des de qualsevol lloc. El llenguatge és planer, amb exemples per fer-ho tot més entenedor.

Aquest llibre electrònic és complementari amb el llibre d'exercicis d'Economia de l'Empresa 2, amb molts exercicis agrupats per temes. Molts d'ells trets de les proves de Selectivitat d'anys anteriors.

Aquesta teoria també pot ser molt útil per a tots aquells que estudien qualsevol grau relacionat amb l'economia, l'empresa o l'enginyeria.
Exàmens PAU de les matèries següents: economia de l'empresacatalàcastellàmatemàtiques CCSSmatemàtiquesfilosofiahistòria i dibuix tècnic


Tots els exàmens de Selectivitat de cada matèria. Després de cada exercici hi ha un botó que et porta directament a la solució d'aquell exercici, i des de la solució un botó per tornar a l'enunciat.

És una aplicació molt pràctica per preparar les PAU de cada matèria. Està pensada perquè es vagin responent les preguntes o es vagin fent els exercicis i després comprovant les solucions.

L'aplicació té un sistema de cerca molt potent on es pot buscar qualsevol paraula o frase, de manera que es poden fer les preguntes o exercicis per temes. 

Aquesta aplicació també és ideal per als professors que preparen els seus alumnes per a les PAU de cada matèria, ja que té tots els exàmens i solucions a mà, sencers i també buscant per temes. I el més important: ens estalviem els papers i la tinta.


Exàmens PAU Empresa 2


Exàmens PAU Català


Exàmens PAU Castellà


Exàmens PAU Matemàtiques CCSS


Exàmens PAU Matemàtiques


Exàmens PAU H. Filosofia


Exàmens PAU HistòriaExàmens PAU Dibuix Tècnic


Núria Sarsanedas Castellanos: nsarsane@xtec.cat 

Llicència Creative Commons excepte les imatges (que tenen drets d'autor)