PÀGINA DE NÚRIA SARSANEDAS

Per triar i remenar

Altres enllaços

Softcatalà: Web d'una organització voluntària que ens proporciona programes informàtics en català.

Infonomia: Web original amb molta informació diferent i articles interessants que podem "regalar".

Vilaweb: Portal català.

El llenguatge dels Smileys i els emoticons: Llista dels smileys i emoticons més habituals (molt útils pels correus electrònics).

Orfeó gracienc: Magnífic portal de música.  

Catalunya Online - Web de Catalunya Online, el Portal català d'Internet. Cercador, Postals, Xat, Actualitat, Economia, El Temps, Rutes, Trànsit, Cultura, Jocs, Esports, Formació, Receptes, SMS, Notícies... En català.

El Guaitador - Web del Portal "El Guaitador", amb una selecció de bones recomanacions i Links. Cine, Cercadors catalans, Directoris, Cultura i Llengua, Recursos, Serveis i Jocs. En català.

Ocioteca.com - Web d'Ocioteca.com, un Portal per planificar rutes turístiques i disfrutar del temps lliure. Web molt completa amb una gran quantitat d'informació. Turisme, Mitjans de Transport, Allotjament, Restauració i Turisme actiu.

Webadictos - Favorits - Web WebAdictos de Digigrup, que permet accedir als links favorits d'altres webadictes. S'actualitza cada vegada que s'afegeix una nova entrada. Els nous Links desplacen els més antics. Molt interessant per a promocionar una Web o per afegir un Link. En castellà.

Barcelona Informació - Web d'un cercador amb molta informació sobre Barcelona, inclosa tota la base de dades del 010. És de la Web oficial de l'Ajuntament de Barcelona.

Páginas Amarillas Online - Web de Páginas Amarillas Online, un cercador que també recull una guia d'allotjaments "Dónde dormir" i una de restaurants "Dónde comer", amb més de 45.000 establiments de tot Espanya. Conté un directori amb més d'1.600.000 d'empreses i professionals. "El Callejero de tu ciudad", amb mapes de moltes ciutats espanyoles. Altres Guies de TPI - Páginas Amarillas: Páginas Blancas Online - Restaurantes Hoy - Música Hoy - Bodas Hoy - Viajar Hoy - El Vino - Ciudad Hoy i Comprar Hoy.

Páginas Blancas Online - Web de Páginas Blancas Online, la nova guia telefònica de particulars i empreses, amb tots els telèfons de la teva ciutat. Més de 15.000.000 de telèfons.

Ciutat.net - Les Guies Locals de Catalunya - Web de Ciutat.net - Les Guies Locals de Catalunya. Tots els serveis, professionals, comerç, carrers... de les principals ciutats de Catalunya. La Guia també en WAP des del telèfon mòbil.

TotWeb - Web TotWeb, el Portal del Penedès. Cercadors, Art, Cinema, Empresarial, Jocs, Música, Internet News, Mitjans de comunicació, Notícies comarcals, Serveis, Recursos, Anuncis gratuïts, Oci, Webs d'actualitat, etc. En català.

BuscaHost.com - Web de BuscaHost.com, cercador independent de proveïdors i plans d'hostatjament de Webs en espanyol. Cerca amb diverses seleccions personalitzables, Notícies, Seccions, Novetats, Hosting compartit, especialitzat i per país. En castellà.

GuiaGay - Web GuiaGay, una Guia pels gais i lesbianes espanyols i hispanoparlants, amb una gran quantitat de referències d'ofertes d'oci (més de 12.000), Notícies, Xat, Entreteniment, Guia de festes i esdeveniments, etc. Espanya (per Ciutats i Municipis), Europa i Sudamèrica. En castellà.

Uauau! - Mascotes - Web del Portal Uauau! dedicat a Mascotes. Notícies, Cróniques, Gent, VetCentro (Veterinario On-Line), Botiga, Consultes, Compres, etc. En castellà.

WICCAC - Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d'Àmbits Cívics - Web de WICCAC - Agrupació de Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d'Àmbits Cívics. Hi podeu trobar enllaços a portals catalans i notícies sobre l'ús del català a internet. En català.

Webs d'ONG - Organitzacions No Governamentals - Pàgina Web de Kontrol Web amb més de 300 Links de Webs d'ONG de Catalunya, Espanya i de tot el Món, així com de servidors de Webs d'ONG. Cooperació al Desenvolupament, Drets Humans, Pau, Ecologia i Medi Ambient, Dona, Solidaritat, ... Les Organitzacions No Governamentals són importantíssimes en les societats democràtiques com a eines de control dels poders públics. Cal potenciar-les i treballar-hi per ajudar-les en la seva tasca. Informa't i participa-hi.

Ajuntament de Barcelona - La Web oficial de l'Ajuntament de Barcelona. Molta informació, inclosa tota la Base de Dades d'Entitats i Equipaments del 010. S'hi poden fer Tràmits i Gestions diversos. El Trànsit, Oci, Agenda de Barcelona molt completa, Biblioteques, Museus, Turisme, Infopime, l'Auditori, Barcelona Activa, Història de Barcelona, Imatges de Barcelona, Itineraris Turístics, Barcelona Notícies, Servei de notícies conjuntament amb BTV, On aparcar a Barcelona, Cibernàrium, Guia - Plànol Mapa de la Ciutat amb Cercador de carrers, Barcelona NetActiva, Estadístiques, Torre Jussana - Serveis Associatius, Publicacions, Europa, Xats i fòrums, FAQ's, OMIC - Web de queixes, Paisatge Urbà - Barcelona posa't guapa, Barcelona Imatges (Postals), ... Sol·licita el Correu electrònic del ciutadà (adreça d'e-mail gratuïta) que ofereix l'Ajuntament de Barcelona.

Agenda de Barcelona - Web de l'Ajuntament de Barcelona amb una Agenda de Barcelona molt completa. Cercador amb seleccions diverses, l'Agenda recomana, Avanç d'actes, Tots els actes de Barcelona, Envia'ns la teva informació, Cartellera de cinema, Calendari de festius i venda telemàtica d'entrades. En català, castellà i anglès.

Guia - Plànol - Mapa de Barcelona amb Cercador de carrers - Web de l'Ajuntament de Barcelona amb una Guia - Plànol - Mapa de la Ciutat amb Cercador de carrers ("Callejero"). És molt pràctica, ja que té fins a 7 Zooms per tal d'apropar o allunyar la imatge del plànol. Dóna informació ampliada de Seus municipals, CAPs, Planificació familiar, Ensenyament, Biblioteques, Serveis socials, Hotels, Residències de gent gran, Museus, Serveis religiosos, Mercats, Espais per al ciutadà, Piscines, Restaurants, Discoteques, Lloguer de cotxes, Metro, Altres Transports i Benzineres. Índex de Carrers - Carrerer  -  BCNPIC - Punt d'Informació Cartogràfica de Barcelona - Nou Plànol d'Informació Urbanística i altres.

Fòrum Universal de les Cultures - Barcelona 2004 - Web del Fòrum Universal de les Cultures que organitza la ciutat de Barcelona per l'any 2004, amb l'aval de la UNESCO. El Fòrum Virtual (la Web www.barcelona2004.org). Barcelona 2004, Fòrum 2004, Focus 2004 (Revista electrònica), Presentació, Notícies, Comunitat, Temes, Mapa, Fòrum dia a dia, Serveis, Debat virtual sobre Diversitat cultural i globalització, Enllaços, Cronologia, Organització, l'Observatori de Crisis: l'Opinió, l'Observatori, Dossier d'informació i La Biblioteca (Informació elaborada per la Fundació CIDOB), Entreteniment, Informació, Opinió, Seccions fixes, Temes, Souvenirs, Subscripció, Signa el Manifest, ... En català, castellà i anglès.

El Trànsit a Barcelona - Web de l'Ajuntament de Barcelona sobre el Trànsit a la ciutat. Mapa interactiu, TMB, Moure's per Barcelona, Informació general, Càmeres de trànsit. Dies laborables de 6 a 22 h. i dies festius de 10 a 22 h. Una nova experiència informativa.

Tràmits - Ajuntament de Barcelona - Pàgina Web de l'Ajuntament de Barcelona amb tots els Tràmits i Gestions que es poden fer per Internet, amb els més habituals, un cercador de tràmits i un índex temàtic. En català.

Generalitat de Catalunya - Web oficial de la Generalitat de Catalunya. Tot sobre Catalunya i els diversos Departaments de la Generalitat. Turisme, Ensenyament, Cultura, Benestar Social, Sanitat, Medi Ambient, Treball, Justícia, Joventut, Esport català, Universitats, Recerca i Societat de la Informació (DURSI), Interior, etc. - Guia breu - SAC - Sistema d'Atenció al Ciutadà.

CerCAT - Web del Cercador en Català CerCAT, que ha obert cercadors locals, especialment a les comarques amb més Webs i a les comarques de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Informació CerCAT, CerCAT Regional, LINCAWEB (Presència del Català al Món), ComuniCAT, CerCATOT (Regions, comarques i ciutats, Cercadors Territorials), Enllaçar amb CerCAT, Afegir Nou URL, CerCAT Temàtic, ...

Catalunya Online - Web de Catalunya Online, el Portal català d'Internet. Cercador, Postals, Xat, Actualitat, Economia, El Temps, Rutes, Trànsit, Cultura, Jocs, Esports, Formació, Receptes, SMS, Notícies, ... En català.

Llibres.com - Llibres en català - Web Llibres.com - Llibreria Virtual de Proa Espais del Grup Enciclopèdia Catalana. Més de 30.000 llibres en català catalogats, 2000 títols discogràfics, productes multimèdia i vídeos. Llibres, Discos, Catàleg, Novetats, Ofertes, CD-Roms, Suggerim ..., Vídeos, En línia amb l'Autor, Espai d'Art, Concursos, El Llibre del dia, l'Apunt Cultural del dia, Cerca de llibres classificats per matèries, Notícies, Activitats, ...

Amazon.com - Web d'Amazon, la Llibreria On-line més gran del món. Va ser la primera botiga de llibres a Internet, havent diversificat després la seva oferta a d'altres productes de consum. Ofereix resums i buscadors. En anglès.

On aparcar a Barcelona - Web "On aparcar" de l'Ajuntament de Barcelona. El seu lema és "Digui'ns on vol anar i li recomanem on aparcar". Els resultats amb les opcions d'on aparcar surten marcats en un plànol de la zona sol·licitada. Enllaços amb Metropark, Transport Públic i Estat del Trànsit. En català, castellà i anglès.

Ajuntaments de Catalunya - Web dels Ajuntaments de Catalunya (946) del SIAL - Sistema d'Informació d'Administració Local. Els ens locals a Catalunya. A la pàgina de cada Ajuntament hi ha molta informació, un mapa de la zona i la Web pròpia de l'Ajuntament, si en té. En català.

Internet por el morro - Web "Internet por el morro", de La Agenda - Guia de recursos gratuïts a la Xarxa. Portada: Cercador, Categories de recursos i El més interessant, Connexió, Soft, Serveis, Manuals i Novetats. IRC/FTP, Llibres, Disseny Web, Gràfics, Sons, Comptadors, Java, CGI, Allotjament, Promoció, Fons, Animacions, ... En castellà.

Es Gratis.net - Web EsGratis.net - El que és gratis a Internet. Directori i Cercador de recursos gratuïts a la Xarxa. Notícies, Novetats, Recomanats, Serveis, Fòrums. Classificat per categories: Anuncis, Cercadors, Xats i IRCs, Connexió a Internet, E-mail i Llistes, Espai Web i redireccions, Estadístiques i Comptadors, Fòrums i News, Tipus de Lletra i Gràfics, Intercanci de Banners, Promoció de Webs, Música, Els Mitjans a la Xarxa, Software gratuït i CGIs, Documentació i FAQs, ... En castellà, amb versions en anglès i italià.

Barcelona on line - Web de Barcelona on line, interactiva i independent sobre Barcelona. Molt interessant. Restaurants, Allotjaments, Bars, Discos, Botigues, Negocis, Informació Turística, Serveis Turístics, Agenda Cultural, Museus, Fotos de Barcelona, Links d'interés, etc. En català, castellà i anglès.

La Guia del Ocio BCN - Web de la Revista La Guia del Ocio sobre Barcelona. Molt bona. Cine, Teatre, Restaurants, Música, Mapa, Art, Nens, Revista, Webs de Guies (ciutats del món), Web de Webs (música, cine i teatre), ... En castellà. GuiadelOcio.com - La Guia del Ocio altres ciutats.

Barcelona - Guia LaNetro.com - Web de de la Guia LANETRO.COM sobre Barcelona. Hi ha de tot. Cine, Teatre, Menjar i beure, Música, Art, Cyberguia, Netro-Xat, Comprar i Vendre (Classificats), Cercadors per temes, ... Guies LaNetro.com. Guies d'altres ciutats: Madrid, Euskadi, Màlaga, Sevilla, València, Alacant, Saragossa, Múrcia, ... En castellà.

Teatral.net - Teatre - Web sobre Teatre de Teatral.net, Revista digital d'Arts Escèniques, fundada el 1997. Tot sobre el Teatre català - L'Actualitat escènica a Internet. Cartellera, Notícies, Professionals, Acadèmies, l'Entrevista, Enllaços d'interés, Teatre amateur, Serveis, Xat, Club, Opinió dels lectors,  La Crítica, Soroll de fons, Reportatges i Novetats editorials. En català.

TeatreBCN.com - Web TeatreBCN.com - Tot el Teatre que es fa a Barcelona. Novetats, Teletip, Cartellera, Notícies, Opinió dels lectors, Crítica, Reportatge, Entrevista, Personatges, Qui és qui, Assaig, Àlbum, Històric, Qui som i Club Teatral. En català.

Enciclopèdia Catalana - Web del Grup Enciclopèdia Catalana. Fundació, Novetats, CD-Roms, Catalunya en Línia (només per subscriptors), Enciclopèdia Catalana, Llibre català, Proa, La Galera, Text, Pòrtic, ...

Llibreria Altaïr - Web de la Llibreria Altaïr, especialitzada en Viatges, Antropologia i Natura. Llibreria, Novetats, Activitats, Bibliografies, Distribució, Taulell d'anuncis i Bústia. En català, castellà i anglès.

Turisme de Barcelona - Web de Turisme de Barcelona, amb una completa guia sobre la Ciutat. Agenda, Obsequis, Joc, Bústia de Suggeriments, Coneix Barcelona, Descobreix Barcelona, Compres, Allotjaments,   Art i Cultura, Gastronomia, Oci, Itineraris Turístics, Transports, Informació Turística, Barcelona Cultura, Barcelona Convention Bureau, Barcelona Ciutat de Compres, Barcelona Productes Turístics, ... En català, castellà, anglès i francès.

Torre Jussana Virtual - Serveis Associatius - Web de Torre Jussana Virtual - Agència Municipal de Serveis per a les Associacions de Barcelona. La Nova Eina de Participació Ciutadana. Consell Municipal d'Associacions de Voluntariat. Torre Jussana - Serveis Associatius. Informació i recursos d'interès i utilitat per a les Entitats: Assessorament, Formació, Publicacions, Documentació, Treball en Xarxa, Borsa de Recursos, Telemàtica, Associacions, Enllaços, Avui a BCN, Novetats a la Web, Taulell d'Anuncis, ... En català, castellà i anglès.

Barcelonahoy.com - Web de Barcelonahoy.com, una completa guia sobre Barcelona. Informació de Restaurants, Tapes, Hotels, Botigues, Esports, Cultura, Barcelona de nit, Excursions, Transport, Trànsit, Notícies, Pàgines Grogues, "El Callejero", ... En castellà. Ciudadhoy.com - Web de Ciudadhoy.com. Guies de ciutats de tot Espanya.

SalirenBarcelona - Web SalirenBarcelona. Agenda, Guia: Bars, Restaurants, Discoteques, Museus i Exposicions, Teatre i Espectacles, Concerts, Conferències, Festivals, Fires i Congressos i Cine, Cartellera, Webcam, Vídeorutas, Invitacions, Xat, SMS, e-News, Opinions i Reportatges. En castellà.

Festes de Barcelona - Web Festes de Barcelona. La Barcelona Festiva: Cavalcada de Reis, Festes de Santa Eulàlia, Carnaval, Sant Jordi, Festa de la Música, Sant Joan, La Mercè i Cap d'Any, Directori Festiu (en format pdf), Banda Municipal de Barcelona i Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona, Enllaços d'Interès i Bústia oberta. En català, castellà i anglès.

ProEixample - Barcelona - Web de la societat ProEixample, empresa mixta impulsada el 1996 per l'Ajuntament de Barcelona, amb tots els serveis que ofereix. Hotels, Compres, Test gratuït "La casa en forma", Elaboració de dictàmens tècnics, estudis de color i projectes de rehabilitació, amb informació d'ajudes i subvencions, Visita virtual a l'Eixample de Barcelona, amb imatges dels edificis i llocs més significatius (La Pedrera, la Sagrada Família, ...). També es poden enviar postals virtuals de Barcelona a tot el món.

Pla Estratègic de Barcelona - Web de l'Associació Pla Estratègic de Barcelona, un projecte ciutadà que agrupa les institucions i la societat civil per la millora i promoció de la ciutat de Barcelona. Un projecte de consens molt engrescador que ja fa més de 13 anys que dura. Actualment III Pla i XXVII Consells Generals celebrats.

Voluntaris per Barcelona - Web de Voluntaris per Barcelona, una iniciativa que integra més de 100 entitats i 20.000 voluntaris, per la coordinació de les activitats del voluntariat a la ciutat de Barcelona.

Publicacions - Ajuntament de Barcelona - Web de l'Ajuntament de Barcelona amb totes les Publicacions municipals. Barcelona Metròpolis Meditarrània, La Municipal, Barcelona Economia, Barcelona Informació, ... Catàleg de llibres per índex alfabètic i temàtic, Catàleg de videos, Notícies sobre el món editorial i Imatge Gràfica Municipal.

Restaurants de Barcelona - La Ruta de la Buena Mesa - Gulliver - Web de "La Ruta de la Buena Mesa" - Gulliver, una bona Guia de Restaurants de Barcelona i rodalies. Què menjar, On menjar, Reserves, Cercar, Enllaços i Informació. En castellà.

Cursos on-line: Pàgina plena de cursos que estan penjats a la xarxa. N'hi ha d'idiomes, d'empresa, d'informàtica, d'ortografia, de protocol, de matemàtiques, de cuina, etc.

kontrol web: "Portal-Directori temàtic en català". Perfecte com a pàgina d'inici, ja que hi ha "tot" el que podem trobar a la xarxa (sobretot el que està en català) i tots els enllaços estan explicats. És immensa la quantitat d'enllaços que hi podem trobar comentats. Aquesta web es pot convertir en un portal d'actualitat, del barça, de Barcelona, de buscadors, de cinema, cultura, premsa, educació, esports, internet, jocs, música, ONG, software, televisió, economia, temps, salut, feina, dona, món jurídic, turisme, motor, etc.


Núria Sarsanedas Castellanos: nsarsane@xtec.cat 

Llicència Creative Commons excepte les imatges (que tenen drets d'autor)