PÀGINA DE NÚRIA SARSANEDAS

Per triar i remenar

Enllaços de solidaritat

Dona Gratis: Cada vegada que cliquem el seu botó col·laborem en el projecte del mes del canal solidari.

Voluntariat: Agenda d'activitats, com fer-se voluntari o rebre informació, serveis per entitats, cursos de formació, etc.

Intermón: Web amb molts apartats: Campanyes, Projectes, Emergències, Comerç Just, Publicacions, Estudis, Material Pedagògic, Col·labora (com fer-nos socis), Empreses Solidàries, Enllaços, Articles d'opinió i Informació (es pot dir el nostre e-mail i rebre informació sobre els projectes que tenen en marxa i com podem col·laborar-hi).       

Voluntaris 2000: Associació de voluntaris que va sorgir amb les olimpíades de Barcelona 92. Els socis voluntaris reben una revista plena d'activitats diferents i truquen a l'associació per col·laborar-hi (aproximadament, cada col·laboració dura unes 4 hores).  

UNICEF: Agència de les Nacions Unides per als drets de la infància.

Organització de les Nacions Unides (ONU): Dades de la ONU, Estats membres, notícies i activitats: "Pau i seguretat", "Desenvolupament econòmic i social", "Drets humans", "Assumptes humanitaris" i "Dret internacional". En castellà.

ONG de Kontrol Web - Pàgina Web d'ONG de Kontrol Web, amb més de 200 Links d'ONG i Directoris d'ONG de Catalunya, Espanya i Internacionals.

Pangea - Catàleg d'ONG - Web de Pangea - Comunicació per a la Cooperació, un bon servidor amb un gran catàleg d'ONG.

Base de Dades d'ONG i grups alternatius de l'Estat espanyol - Web de Pangea amb una gran base de dades d'ONG i grups alternatius de l'Estat espanyol. Un gran cercador d'ONG espanyoles.

Links de Webs de les ONG i Organitzacions presents a Pangea - Web amb els Links de totes les ONG i Organitzacions presents al servidor Pangea - Comunicació per a la Cooperació.

OneWorld en català - Web d'OneWorld - Portal-Directori format per una Comunitat d'Organitzacions No Governamentals a escala mundial sobre Drets Humans, Desenvolupament, Pau i Solidaritat. Notícies, Arxiu, Articles, Publicacions, Destacats, Propostes, Serveis: Borsa de Treball, Voluntariat, Partners, Qui som?, Altres edicions, Canals OneWorld, ... En català.

Yahoo! España - Solidaritat - Web sobre temes de Solidaritat de Yahoo! España. Consultar Notícies - Cercador, Temes d'actualitat, Categories Yahoo!, Enllaços, Notícies del dia, Altres Notícies, Notícies de la última setmana, ... En castellà.

eresMas - Solidaritat - Web sobre temes de Solidaritat d'eresMas. Avui en destacat, Agenda, Col·laboracions, Notícies, Cercador, Teletip, Voluntariat, ONG i Donacions. 

NODO 50 - Links d'ONG i Organitzacions - Web amb una gran quantitat de Links d'ONG i Organitzacions de tot Espanya.

Web d'Associacions de Catalunya - Web d'Associacions de la Direcció General d'Acció Cívica del Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, amb una gran quantitat d'Associacions. Entitats vinculades a la Web : Socials (assistència social, salut), Ambientals, Comunitàries, Ocupacionals, Afeccions/recreatives, Culturals, Cooperació internacional, Emergència i socors, Entitats de serveis, Desenvolupament econòmic i defensa dels interessos, Atenció al ciutadà del Departament de Justícia...

Greenpeace.es - Web espanyola de l'ONG ecologista Greenpeace. Denùncies de violacions mediambientals a tot el món. Informació, Notícies, Campanyes a tot el món, Accions i Links.

Amnistia Internacional - A.I. - Web d'Amnistia Internacional, Organització d'àmbit mundial en defensa els drets humans. Informació de l'organització, campanyes, accions, congressos, seminaris, educació en drets humans, etc. Amnistia Internacional - A.I. Secció Espanyola - Amnistia Internacional Catalunya.

HRW - Human Rights Watch - Web d'Human Rights Watch, ONG que treballa pels Drets Humans al Món. Aconteixements recents, Informe Anual Sobre la Situació dels Drets Humans al Món, Projectes, Altres Informacions, ... En castellà, anglès, francès, xinès, portuguès, rus i àrab. The Human Rights Watch International Film Festival - Web del Festival Internacional de Cinema sobre Drets Humans de The Human Rights Watch que se celebra a Boston i San Francisco - HRW / FF.

S.O.S. RACISME Catalunya - Web de S.O.S. RACISME Catalunya, ONG especialitzada en la denúncia del racisme, la xenofóbia i la intolerància. L'Associació, Iniciatives i Campanyes, Documents a debat, Oficina d'Informació i Denúncies, Àrea Pedagògica, Centre de documentació, La Festa de la Diversitat, Informe sobre el racisme a l'Estat espanyol, Activitats i Grups S.O.S. a l'Estat. En català.

ANUE - Associació per a les Nacions Unides a Espanya - Web de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya (ANUE), ONG fundada l'any 1963 a Barcelona. Novetats, Dies Internacionals de Nacions Unides, Declaració Universal dels Drets Humans, Qui som?, Publicacions, Activitats, Premis per la Pau, Delegacions, Revista, Enllaços i Biblioteca (Centre de Documentació). L'ANUE té com a objectius la promoció, difusió i defensa dels principis i propòsits continguts a la Carta fundacional de les Nacions Unides, principalment els drets humans i la pau.


XXIIè Premi per la Pau 2001 - Pàgina Web de l'Acta del XXIIè Premi per la Pau 2001 de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, atorgat a Carla del Ponte i el seu equip, com a Fiscal General del Tribunal Penal Internacional per a l'ex-Iugoslàvia i del Tribunal Penal Internacional per Rwanda.

Tots els Premis per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides, des de l'any 1980.


Núria Sarsanedas Castellanos: nsarsane@xtec.cat 

Llicència Creative Commons excepte les imatges (que tenen drets d'autor)