PÀGINA DE NÚRIA SARSANEDAS

Per triar i remenar

Enllaços per a l'orientació acadèmica i professional

Educaweb: Informació sobre ensenyament i treball, amb moltes links.

Orientació (a la web de l'xtec): tècniques d'estudi ("com estudiar"), "aprendre a aprendre", "tècniques de recerca de feina" i "quadern d'orientació professional" (amb qüestionari per autoavaluar-se les aptituds i interessos).

Centres d'ensenyament: Base de dades de centres públics o privats de Catalunya (classificats per zones, nivells, etc.).

Guia pràctica per buscar beques - Pàgina de la Web de la Universitat de Barcelona, amb una Guia pràctica per a buscar beques premis i ajuts.

Informació per marxar a l'estranger a estudiar - Pàgina de la Web de la Universitat de Barcelona, amb abundant informació pels que volen marxar a estudiar a l'estranger.

ICEX - Beques per pràctiques a l'estranger - Web de l'Instituto de Comercio Exterior (ICEX), amb informació de beques per realitzar pràctiques a l'estranger en empreses.

Fundació Catalana per a la Recerca - Web de la Fundació Catalana per a la Recerca, al servei de la societat. Informació sobre premis, beques, projectes i activitats. Enllaços a molts recursos d'universitats, centres de recerca i institucions públiques d'arreu de món. Accés a publicacions oficials i als seus sumaris.

UAB - Universitat Autònoma de Barcelona - La Web de la UAB - Universitat Autònoma de Barcelona. Centres i Estudis, Departaments i investigació, Biblioteques (amb catàlegs on-line), Serveis, Situació i transport, Directori de la UAB i adreces d'interés, Xarxa d'Universitats - Institut Joan Lluís Vives, Campus virtual de la UAB i Cercar.

UPC - Universitat Politècnica de Catalunya - La Web de la Universitat Politècnica de Catalunya. Informació Institucional, Portal de l'Estudiant, Els Estudis, La Recerca, Relacions Internacionals, Biblioteca, Edicions UPC, Serveis UPC a Internet, Notícies, Serveis a les Empreses, Antics Alumnes, Vida Universitària, Directori, Les Webs de la UPC, Taulell d'Anuncis, Intranet. En català, castellà i anglès.

Beques - Servei d'Estudis de La Caixa - Pàgina Web del Servei d'Estudis de La Caixa amb informació de les Beques que concedeixen.

Aula - Saló Educatiu - Madrid - Web d'Aula, el Saló que anualment se celebra a la Feria de Madrid - IFEMA (mes de març). Oferta educativa dirigida als joves que, a partir de secundària, han d'elegir estudis. Estudiants de Batxillerat Logse, 3er de BUP, COU i cicles formatius de grau mitjà i superior.

BCU - Barcelona Centre Universitari - Web BCU - Barcelona Centre Universitari. Informació de totes les Universitats de la ciutat de Barcelona: UB - Universitat de Barcelona, UAB - Universitat Autònoma de Barcelona, UPC - Universitat Politècnica de Catalunya, UPF - Universitat Pompeu Fabra, URL - Universitat Ramon Llull i UIC - Universitat Internacional de Catalunya. En català, castellà, anglès i francès.

Directori d'Universitats de tot el món - Universities Worldwide - Web amb un Directori d'Universitats de tot el món - Universities Worldwide. Octubre 2001: 5957 Universitats de 167 Països. Directori per ordre alfabètic, Cerca per País i paraila clau, ... En anglès.

Directori d'Universitats de tot el món (2) - Web amb un Directori d'Universitats de tot el món, classificat per ordre alfabètic. En anglès.

Canalcursos: Buscador de cursos.


Núria Sarsanedas Castellanos: nsarsane@xtec.cat 

Llicència Creative Commons excepte les imatges (que tenen drets d'autor)