PÀGINA DE NÚRIA SARSANEDAS

Per triar i remenar

Enllaços per a la recerca de feina

InfoJobs.net - Web d'InfoJobs.net, líder a Espanya, amb molts serveis gratuits per als que cerquen feina.

http://www.infofeina.com/: Infofeina és el portal català més important per a la recerca de la feina. Disposen d’una àmplia borsa de treball actualitzada diàriament per Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, on el candidats de manera gratuïta poden incloure el seu currículum i fer recerques de feines per àrees, poblacions i/o províncies.

TodoTrabajo: Buscador de feines, webs d'empreses que necessiten personal, ofertes urgents, creació d'empreses, contractes laborals, fòrum, xats... i podem fer un test per comprovar el nostre nivell d'anglès.

TrabajoFácil: Permet elaborar i enviar el nostre CV ràpidament i modificar-lo. Després es pot registrar a diferents llocs.

Buscaoposiciones.com és un buscador especialitzat en oposicions i treball públic. Busca els cursos que hi ha actualment al mercat per preparar oposicions.

Trabajos: Podem veure-hi moltes ofertes de feina i també hi podem insertar el nostre CV. Hi ha uns quants consells per ajudar a trobar feina.

Departament de Treball - Web del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Informació general, cursos ocupacionals, Punts d'Informació, Serveis: Ajuts i subvencions i Contractes de treball, Ofertes de Treball, Xarxa EURES i Calendari laboral, Organigrama, EStadístiques, Tramitacions, Registres públics, Publicacions,  Pacte per a l'ocupació a Catalunya, Món del treball, Servei Públic d'Ocupació, Economia social, Cooperatives i autoempresa, Seguretat i salut laboral, Temps lliure, Bústia del ciutadà, Licitacions i Enllaços a altres webs. En català.

Sindicats : CC.OO. - Comissions Obreres  -  CONC - Comissió Obrera Nacional de Catalunya
U.G.T. - Unió General de Treballadors  -  U.G.T. de Catalunya.

Ministeri de Treball i Assumptes Socials - Web del Ministeri de Treball i Assumptes Socials. Novetats, Informació General, Estadístiques d'accés, Cercador, Informació sobre Treball, Guia Laboral i d'Assumpes Socials, Informació Estadística, Informació d'Assumptes Socials, Catàleg de Publicacions, Biblioteques, Indicadors de Conjuntura sociolaboral i socioeconòmica, Oposicions i Concursos, Institut de la Dona, Institut de Seguretat i Higiene, Institut de la Joventut, Conselleries Laborals, Fons de Garantia Salarial, Secretaria d'Estat de la Seguretat Social, IMSERSO, F.S.E., ...

Departament de Treball - Web del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Informació general, Punts d'Informació, Serveis: Ajuts i subvencions i Contractes de treball, Ofertes de Treball, Xarxa EURES i Calendari laboral, Organigrama, EStadístiques, Tramitacions, Registres públics, Publicacions,  Pacte per a l'ocupació a Catalunya, Món del treball, Servei Públic d'Ocupació, Economia social, Cooperatives i autoempresa, Seguretat i salut laboral, Temps lliure, Bústia del ciutadà, Licitacions i Enllaços a altres webs. En català.

Servei Català de Col·locació - Web del Servei interactiu del Servei Català de Col·locació obert a les empreses de la Generalitat de Catalunya. Ofertes i demandes de feina. Inscriu el teu currículum.

Foment del Treball Nacional - Web del Foment del Treball Nacional - Confederació Empresarial de Catalunya. Què és el Foment, Actualitat, Socis, Formació, Publicacions, Informes, Àrea d'Activitats, Novetats, Activitats previstes, Foment TV, ... En castellà. (català i anglès en preparació)

Infopime - Servei On-line - Web Infopime, Servei telemàtic d'informació, relació i tramitació de l'Ajuntament de Barcelona adreçat al teixit d'empreses i professionals. Amb un directori útil i actualitzat, amb informació d'interès per a totes les activitats econòmiques de la ciutat. Estructurat en apartats com : BCN "Barri a Barri", BCN Directori d'empreses, BCN relacions Ajuntament/Empresa, BCN Borsa de Traball i Formació, BCN Ofertes de Serveis i Equipaments, ... En català, castellà i anglès.

Barcelona Negocis - Web Barcelona Negocis, un servei de Barcelona Activa, l'Agència del Desenvolupament Local de Barcelona. Informació i serveis per a fer negocis o instal·lar-se a Barcelona. Barcelona Nous Projectes, Centres estratègics de serveis, On instal·lar-se, ... En català, castellà i anglès.

Barcelona NetActiva - Web de Barcelona NetActiva, el primer Viver Virtual d'empreses d'Europa. Amb el nom de Barcelona NetActiva neix una plataforma telemàtica innovadora de serveis de suport a emprenedors que acull una comunitat virtual d'empreses. A través de Barcelona NetActiva les empreses podran rebre assesorament i serveis empresarials sense limitacions d'horari o d'espai. D'aquesta manera Barcelona Activa adequa la seva tasca de suport a la creació d'empreses al nou context de la societat de la informació. Premis Barcelona d'Ofici Emprenedora. En català, castellà i anglès.

Cibernàrium - Web de Cibernàrium, un espai multimèdia de divulgació telemàtica, dirigit a Empreses, Professionals i Estudiants, que es troba situat al Fòrum Nord, al districte de Nou Barris. Cofinançat per l'Ajuntament de Barcelona, a través de la societat municipal Barcelona Activa, i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder). Activitats estructurades a partir de les següents àrees temàtiques : educació, formació, treball, empresa, noves ocupacions, nous negocis i comerç. Es pot navegar per les autopistes de la informació des de cinc espais diferents : Sala de navegació off line, Sala de navegació on line, Formació, Empresa i Idees. Col·laboren La Cité des Sciences et de l'Industrie (La Villette) de Paris i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i rep el suport tecnològic de Cable i Televisió de Catalunya (CTC), Compaq i Epson. Ofereix una adreça de correu gratuïta als visitants. En català, castellà, anglès i francès.

Barcelona Emprèn - Web de Barcelona Emprèn, Societat de capital risc, integrada per l'Ajuntament de Barcelona i 14 entitats mercantils i financeres. Es proposa ajudar al desenvolupament de noves empreses nascudes a partir d'idees que impliquin l'aplicació de les noves tecnologies.

Primeramà - Anuntis - Web del diari Primeramà - Anuntis, la Web dels Anuncis Classificats. Catalunya i altres llocs d'Espanya. Estructurada en 7 grans àrees: Empresa, Informàtica i Comunicacions, Treball i Formació, Motor, Immobiliària i Oci i Temps Lliure. Serveis de bústia personal, Bloc d'anuncis i Accés a Webs de premsa.

Segonamà - Segundamano - Web del diari Segonamà (Catalunya) - Segundamano. Cercar a Segonamà / Segundamano, Cercadors d'Internet, Com anunciar-se, Tarifes publicitàries, Kiosc, Anuncis per Internet, Informàtica & Comunicacions, Treball, Negocis, Motor, Ensenyament, So i Imatge, Oportunitats, Guia de l'automòbil nou, Foto cotxes Catalunya, ...

First Tuesday - Web de First Tuesday, un grup que ha posat en marxa unes trobades mensuals d'emprenedors i inversors, especialment sobre el món d'Internet i de les noves tecnologies, que tenen lloc els primers dimarts (first tuesday) de cada mes. La idea va sorgir a Londres i ja s'ha extès a tot Europa i també a Madrid i Barcelona amb un important exit.

Trabajos.com - Web de Trabajos.com, amb Ofertes de treball i també Notícies, Programació de TV, Esports, El Temps, Buscador, ... Inscriu el teu currículum. És la Borsa de Treball d'HispaVista per Espanya i Amèrica Llatina.

InfoEmpleo - Web d'InfoEmpleo de Círculo de Progreso, amb abundant informació laboral i acadèmica per la recerca de feina a Internet. Ofertes de Feina, Oferta Pública, Beques, Premis, Formació, Empreses Col·laboradores, Treball Solidari, Consells, Introdueix el teu currículum, Ofertes de feina al teu e-mail, Notícies, ...

Trabajo Facil - Web Trabajo Facil, molt interessant per als que cerquen feina. En pocs minuts pots enviar en teu currículum a les principals Webs de recerca de feina a la Xarxa, estalviant temps i esforç. També conté informació d'Ofertes, Oposicions i Beques.

IT-Job.com - Web IT-Job.com, amb un servei gratuït per a professionals de la informàtica i les telecomunicacions. Ofertes de feina, Info-Agent d'alerta electrònica, Recerca directa i eficaç per Empreses amb consulta gratuïta de la base de dades, ...

Jobpilot - Jobs & Adverts - Web de Jobpilot - Jobs & Adverts Espanya. Publicació d'ofertes i demandes a través de la Xarxa. Delegacions a diversos països. Serveis gratuïts per als que cerquen feina. Ensenyament de redacció de currículums. Fundada a Alemanya el 1995.

Canalempresa.com - Web de Canalempresa.com, un Portal d'informació i serveis per a l'Empresa del Grup Canal IP. Cercadors de Webs Empresarials, de Feina i d'Anuncis i Oportunitats de negocis. En castellà.

Factorg.com - Web de Factorg.com - Guia per cercar feina. Cercador, Intermediaris, Sites amb Ofertes per Sectors, Articles, Metabuscador d'Ofertes, Notes de premsa, Professionals, Empreses col·laboradores, ... En castellà.

Recerca de feina per als discapacitats - Web del Portal Mercadis, que té com a objectiu la recerca de feina per als discapacitats espanyols. Borsa de treball d'ofertes i demandes. En aquesta iniciativa hi han intervingut la Asociación Española de Ayuda al Minusválido, l'IMSERSO i Telefónica Investigación y Desarrollo.

http://www.mercadis.com/ - Web de Merc@dis, un projecte per la integració laboral promogut per la Fundació Telefònica i l'Associació Telefònica d'Ajuda al Minusvàlid. Ofertes i demandes de llocs de treball de més de 40 entitats per persones amb discapacitat.

El Corredor - Web del cercador "El Corredor", directori de pàgines d'Internet espanyoles especialment dirigit a les pymes. Classificat per CNAE.

Guia del Treball - Web Guia del Treball, "totes les ofertes, ben classificades". Busques feina?, Ofertes de treball, Buscar Perfil, Registre d'Empreses, "L'expert respon", Informació, ... En català.

LABORIS.net - Web LABORIS.net, La Web de les Ofertes de Treball d'Espanya i Llatinoamèrica. Cercar treball per Categories i Països, Candidats: Currículum i Cercar Ofertes de treball, Informació, Empreses: Oferta, Cercar candidats i Empresa, Cercar per Empreses. En castellà.

Canal Trabajo - Web de Canal Trabajo, on es poden trobar els millors llocs de la Xarxa relacionats amb la recerca de feina. També hi ha informació sobre Sindicats, Associacions Professionals, Treball Voluntari, Teletreball, ... En castellà.

Mercado de Trabajo - Web Mercado de Trabajo. Recerca de Feina, Autoocupació, Formació, Currículums, Serveis Empreses, Treballi amb nosaltres, Ofertes, Actualitat, Negocis, Mapa de la Web, ... i també Trader.com, el mercat internacional amb selecció de 15 països o categoria.

Becas.com - Informació i Cercador de Beques - Web Becas.com - Informació i Cercador de Beques. Informació sobre Beques, Premis, Ajuts, Subvencions i Treball. Cercar, Enllaços interessants, Nou i Pàgines sobre beques d'arreu del món. En castellà.

ETO - European Telework Online - Web de la European Telework Online, que proporciona recursos utils a organitzacions i persones, especialment sobre teletreball i telecooperació, així com una gran quantitat d'informació amb documents i activitats.

Opositor.com - Master-D - Web Opositor.com de Master-D, un Portal on trobar informació sobre el món de les oposicions. Cercador d'ocupació pública de totes les administracions, Borsa de Treball, Xats, Fòrum, ... Té una versió WAP. En castellà.

Maimai.com - Web Maimai.com - Portal dedicat a Anuncis gratuïts classificats per temes i sectors, que utilitza la intel·ligència artificial per optimitzar les recerques a través d'Internet. En castellà.

Web Laboral - Web Laboral ofereix una gran quantitat d'informació sobre el món laboral. Normativa Laboral, Seguretat Social, Consultes personalitzades, Articles, Novetats, Ajudes i Subvencions, Informació Fiscal, Links Laborals i Econòmics, Boletins Oficials, Premsa, ...

Bolsa de Trabajo - Web Bolsa de Trabajo de Global Net. Informacions per als que cerquen feina.

TodoTrabajo - Web de TodoTrabajo, amb informació d'ofertes de feina de tot Espanya.

CyberSearch - Web Cybersearch.es. Borsa de Treball, Ofertes de Feina, Lliurar Currículum, Tests candidats, Actualitat, Espai Empreses, Consells, Formació, Tea-Cegos Cybersearch, Avaluació de la teva remuneració, ... En castellà.

Empleo.com - Web Empleo.com - Ofertes de Treball on-line. Cercar feina, Empreses, Candidats, Webmaster, ...

EOT - Estudias O Trabajas - Web d'EOT - Estudias O Trabajas. Notícies, Estudiar, Treballar, Investigar, Universitaris, Professionals junior, Màsters, Beques i Premis, Primer Treball, Club EOT, Comprar, ... En català i castellà.

Associació per a la Prevenció d'Accidents laborals - Web de l'Associació per a la Prevenció d'Accidents. Informació, Consells, Calendari, Novetats i Legislació espanyola sobre seguretat, higiene i prevenció de riscos laborals.

Centro de Empleo On-line - BolsaTrabajo - Web Bolsa Trabajo del Centro de Empleo On-line, amb moltíssima informació sobre beques i ajuts, així com un llistat molt complet i ampli d'ofertes de feina.

Ofertes de treball de la Generalitat de Catalunya:  Informació sobre les oposicions de la Generalitat de Catalunya.

http://www.ftcat.org/ : Portal per a la recerca de feina de discapacitats.

 

Núria Sarsanedas Castellanos: nsarsane@xtec.cat 

Llicència Creative Commons excepte les imatges (que tenen drets d'autor)