Ves a l'índex
 
Clica per saber els objectius del treball
Necessitats nutritives i alimentàries
L'alimentació
La nutrició
Additius alimentaris
Additius autoritzats
Les dietes
Què és una dieta?
La dieta equilibrada
L'engany de les dietes
Anàlisi de dietes
La nostra part de culpa com a consumidors
 
La difícil selecció dels aliments Els aspectes negatius de l'alimentació moderna
Problemes d'ahir i d'avui La nostra part de culpa com a consumidors
La causa de l'intoxicació Moltes i diverses causes de transtorn
Els controls de sanitat Intoxicacions alimentàries greus
 

        El que es pretén evitar és el fet de que, en no conèixer adequadament els mètodes que cal utilitzar en la cura i maneig dels aliments, un producte perfectament obtingut, preparat, conservat, i venut, quan arribi a la cuina del comprador, pugui alterar-se i causar una intoxicació tan sols atribuïble a aquest darrer i no pas a la cadena de producció anterior.























Torna al nivell superior