Ves a l'índex
 
Clica per saber els objectius del treball
Necessitats nutritives i alimentàries
L'alimentació
La nutrició
Additius alimentaris
Additius autoritzats
Les dietes
Què és una dieta?
La dieta equilibrada
L'engany de les dietes
Anàlisi de dietes
Els Controls de Sanitat
 
La difícil selecció dels aliments Els aspectes negatius de l'alimentació moderna
Problemes d'ahir i d'avui La nostra part de culpa com a consumidors
La causa de l'intoxicació Moltes i diverses causes de transtorn
Els controls de sanitat Intoxicacions alimentàries greus
 

       Tots els aliments, en els països desenvolupats com el nostre, són sotmesos sense excepció i abans del seu consum a un control sanitari rigorós per part de tècnics especialitzats, cosa que assegura la innocuïtat del producte.
       De tota manera, el camí seguit per un aliment és molt llarg: producció, elaboració, transport, emmagatzematge, distribució, venda i conservació en el domicili del consumidor.
       Això significa que un aliment correcte en tots els seus aspectes, sotmès a inspecció, adquirit en bon estat, por alterar-se posteriorment a la pròpia vivenda del qui l'ha comprat, simplement perquè no ha sabut tractar-lo de la forma adequada: no han servit gaire les precaucions anteriors. I és precisament aquí, a la cuina del consumidor, al menjador col·lectiu, al banquet, a l'excursió, on es produirà el problema causat tan sols per ignorància o desídia.

 
















Torna al nivell superior